Oana Zăvoranu nu duce lipsă de nimic și se laudă cu o viață ca în povești. Îi plac foarte mult lucrurile scumpe și îi place ca tot ceea ce are să o reprezintă, așa că nici nu putea să-și ia o mașină care să nu fie pe gustul ei. Focoasa actriță le-a mărturisit susținătorilor din mediul online ce bijuterie stă parcată în fața casei. Fanii au rămas de-a dreptul uimiți, iar cei mai mulți dintre ei nu au putut decât să viseze la o asemenea mașină cu mulți cai putere.

Oana Zăvoranu se numără printre cele mai înstărite vedete de la noi din țară, având o avere cu multe zerouri. În mod cert, mașina pe care o conduce se ridică la nivelul aștepătilor, aceasta valorând multe zeci de mii de euro.

Oana Zăvoranu, ce mașină de lux deține

Oana Zăvoranu este o împătimită a luxului, așa că și-a ales o mașină pe măsură. Este vorba despre un Porche negru cu care face un adevărat spectacol atunci când apare pe șosea. Prețul unei astfel de achiziții ajunge la suma de 100.000 de euro, însă diva nu regretă nicio secundă alegerea făcută și se bucură extrem de tare atunci când se află la volanul mașinii sale de vis.

Oana Zăvoranu și-a achiziționat bijuteria pe patru roți în urmă cu aproximativ patru ani de zile, iar de atunci bruneta a mai tot investit o mulțime de bani în ea pentru ca mașina să ajungă să arate fix așa cum ea își dorește.

Oana Zăvoranu, ce bolid de lux deține diva. Mașina este o adevărată bijuterie

Oana Zăvoranu, eveniment neașteptat cu mașina

Oana Zăvoranu a avut parte și de un eveniment nefericit cu propria mașină la un moment dat. Bolidul a fost lovit fix în fața casei sale, vinovatul neasumându-și absolut nimic și plecând de la locul faptei. Enervată la culme de atitudinea bărbatului, diva a publicat în mediul online imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

„Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla, oricăruia dintre noi, să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești. Pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta. M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: „Domnule, ce faci?”. El s-a uitat ca vițelul la poartă nouă și a întrebat: „Unde este strada..”. Păi până la strada aia, ai lovit o mașină. A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe”, spunea Querida.