Oana Zăvoranu a luat-o din la bani mărunți pe Anda Adam. Cântăreața promeavză aproape zilnic un ceai de slăbit, care se presupune că face minuni. Soția lui Alex Ashraf nu este deloc de acord cu postările ei. Nu ezită să își exprime punctul de vedere, ori de câte ori are ocazia.

S-a legat, de asemenea, de foarte multe ori și de aspectul său fizic. Vedeta este de părere că arată precum un bărbat și că femeile nu visează să aibă trupul ei; așa cum lasă ea să se vadă. Nici imaginile din sala de sport nu îi sunt indiferente artistei, care a făcut-o recent și cu ou și cu oțet.

Oana Zăvoranu: “Moare cu ceaiul de gât“

În general, Anda Adam nu obișnuiește să pună la suflet răutățile venite din partea oamenilor din jurul ei. Vedeta a început să ignore toate mesaje și comentariile de acest gen, dar de data aceasta nu este cazul. O deranjează ceea ce Oana Zăvoranu afirmă despre ea. Cel mai probabil, ea va fi subiect de discuție într-un dintre edițiile viitoare ale emisiunii pe care o prezintă artista.

„Și logic că rupe zilnic cu reclame mascate, nededuse la stat ceaiul de căcare”, a scris ea amuzată.

Cele despre a discutat până acum în emsiunea sa de pe YouTube sunt Oana Roman, Adelina Pestrițu și Christina Ich. Despre fiecare dintre ele a avut ceva de zis, motiv pentru care urmăritorii săi s-au amuzat copios. Replicile sale i-au dat pe spate, iar unii dintre fanii ei abia așteaptă următoarele episoade. Mulți sunt de părere că este deja mult mai bună decât Dana Budeanu, dar și mult, mult mai dură decât aceasta.

Oana Zăvoranu, atac fără precedent la adresa Andei Adam: “Moare cu ceaiul de gât“

 

„Băgați-vă mințile în cap! El moare cu ceaiul de gât și îl are el mereu, că d-aia arată așa de bine. Și nu știți, de fapt, despre ce este vorba”, a mai spus actrița de la Antena 1.