Oana Zăvoranu nu mai ridică piciorul de pe accelerație, așa că următoarea a țintă este Raluca Tănase! Bruneta tună și fulgeră în mediul online cu privire la blondină. Oare ce a mai contrariat-o și de această dată?

Oana Zăvoanu nu arată deloc milă! După ce multe alte vedete au trecut prin vizorul ei destul de dur, iată că a venit rândul și Ralucăi Tănase. Față de celelalte vedete a arătat o repulsie totală și nu a fost deloc zgârcită în a oferi jigniri pe tavă. Trebuie să vă anunțăm că Raluca nu face excepție de la regulă.

Dar cu ce a ”greșit” Raluca de a atacat-o Oana Zăvoranu? Se pare că mărul discordiei reprezintă chiar ținuta pe care ea a ales-o în cadrul unui eveniment. Mai exact, Oana a criticat-o pentru alegerea pe care a făcut-o în ceea ce privește pantofii.

Aceasta susține faptul că sunt mult prea mari pentru piciorul ei. Oana Zăvoranu nu admite ca vedetele să facă o asemena gafă, se pare.

Raluca Tănase, următoarea țintă a Oanei Zăvoranu

Doar atât i-a fost de ajuns Oanei Zăvoranu, căci ironiile și jignirile au erupt agresiv. Știm cu toții faptul că diva noastră nu ține cont de nimeni și nimic atunci când are ceva de spus. Ea nu se sfiește să iasă la înaintare cu ceea ce are de zis, chiar dacă acest lucru ar însemna să atragă antipatiile multor vedete de la noi din țară.

Oana Zăvoranu aruncă săgeți otrăvitoare către Raluca Tănase! Bruneta este de neoprit: ”Înoată în pantofi”

”Înoată în pantofi. Dați-i mă lu’ asta de la Bambi niște pantofi numărul ei, că de la atâta parfum și măști, a uitat ce număr are la labă. Așa ceva! Marile ”dive” și ”influencere” MY ASS”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, acolo unde a început un adevărat ”război” cu multe vedete din showbiz-ul românesc.

Chiar și așa, se pare că Oana Zăvoranu are niște vedete ”preferate” pe care le taxează ori de câte ori găsește o ocazie. Despre cine altcineva să fie vorba dacă nu despre fostul ei partener de viață, Pepe, și despre Oana Roman?

Rămâne de văzut care vedetă va mai fi taxată de Oana Zăvoranu și care va mai reacționa între timp la răutățile divei noastre. Un lucru este cert, și anume acela că nu are de gând să se oprească prea curând din acest război declarat vedetelor.