Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre controversatul subiect al operațiilor estetice. Fanii au bombardat-o cu astfel de întrebări, așa că a nu a ezitat să le răspundă într-un mod cât mai sincer.

Cu toți o știm pe Oana Zăvoranu. Este o fire foarte puternică și niciodată nu lasă de la ea atunci când este călcată pe coadă. Scoate din dotare toate armele pe care le are și nu se teme să spună adevărul verde-n față oricui și la orice oră. Cu ceva timp în urmă, focoasa brunetă a pronit un război total împotriva vedetelor din mediul online care, în opinia ei, sunt false și își mint cu nerușinare toți fanii.

Nu se mai află la prima tinerețe, însă Oana Zăvoranu arată demențial. Fanii se întreabă, astfel, dacă nu cumva este vorba despre multe vizite în cabinetul medicului estetician sau dacă mama natură a înzestrat-o cu tinerețe fără bătrânețe. Așadar, vedeta a vrut să elimine toate aceste zvonuri și să spună, odată pentru totdeauna, care este, de fapt, adevărul.

Oana Zăvoranu, de câte ori a călcat pragul medicului estetician?

Știm cu toții că Oana Zăvoranu este adepta naturaleții și nu va recomanda niciodată intervențiile estetice acolo unde nu-și au locul. Chiar și așa, diva recunoaște că nu este chiar străină de procedurile de înfrumusețare și că nu a spus nu acestora atâta timp cât i-au adus un plus de tinerețe și frumusețe menținută în zoana naturală.

Oana Zăvăranu este adepta unui stil de viață riguros, care însumează mai multe rutine care au ca scop menținere tinereții și a frumuseții.

Oana Zăvoranu are sau nu operații estetice? Abia acum a dat cărțile pe față? / FOTO

„Fac uneori masaje corporale cu aparate performante și îmi mențin naturalețea trăsăturilor cu cocktailuri de vitamine și/sau stimulatoare de producere de colagen. Dar 90% gena buna si trasaturi frumoase de la ai mei.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Așadar, Oana Zăvoranu a menționat faptul că nu are nicio operație estetică la nivelul feței. Mai mult decât atât, ca să fie cât mai convingătoare, actrița a publicat și o fotografie cu ea de pe vremea în care era doar o puștoiacă.

Oana Zăvoranu are sau nu operații estetice? Abia acum a dat cărțile pe față? / FOTO

„Când ești frumos ești frumos din naștere. Eu în 1990. Nu am operații la față, semăn cu acum?”, a mai spus vedeta.