Oana Zăvoranu și Pepe au format pentru mult timp unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din țara noastră. Divorțul lor a fost, la vremea respectivă, un șoc pentru toată lumea și unii nu au reușit să înțeleagă ce anume a dus la separarea lor. Zilele acestea, frumoasa actriță a fost invitata lui Cătălin Măruță în podcast-ul său și a vorbit despre multe momente importante din viața sa, inclusiv despre căsnicia cu fostul soț al Ralucăi Pastramă.

Oana Zăvoranu a avut acum mai mulți ani o relație frumoasă cu Pepe, însă care s-a terminat cu multe scandaluri și jigniri aruncate de la unul la altul. Iată că acum a venit momentul ca Oana Zăvoranu să vorbească despre ceea ce a dus, de fapt, la despărțirea dintre cei doi.

„Eu nu l-am mai iubit pe Pepe”

Artista este genul acela de femeie care nu se ascunde după deget și a reușit că câștige mulți oameni de partea sa, datorită sincerității de care a dat dovadă până acu. În cadrul videclipului de pe YouTube, ea nu a refuzat să vorbească nici măcar despre Pepe, bărbatul de care s-a îndrăgostit, care mai apoi i-a devenit soț și de care a divorțat. Vedeta nu a negat deloc faptul că s-au iubit și că au avut o relație frumoasă.

Deși toată lumea a crezut că el a fost cel care a luat decizia de a renunța la ea, se pare că lucrurile au stat într-un alt mod. Oana Zăvoranu a divorțat de Pepe, iar el nu a fost nici măcar o secundă afectat de decizia sa. Ea a vrut ca lucrurile să se termine între ei, pentru că pur și simplu încetase să îl mai iubească și nu mai putea sta lângă el, având în vedere această situație.

”Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Pepe! Vedeta a dezvăluit totul

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat.”, a mai zis ea.