Despre Oana Zăvoranu și despre soțul ei s-a scris, zilele acestea, că ar vrea să pună capăt relației lor. Care este, de fapt, adevărul.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt împreună de ani buni, iar recent au apărut tot mai multe zvonuri legate de separarea lor. Văzând cât de multe lucruri au apărut în presă despre ei, actrița nu s-a mai putut abține și a postat întregul adevăr chiar pe pagina sa de Instagram, unde este de fiecare dată sinceră cu urmăritorii.

Oana Zăvoranu a explicat cum stau lucrurile, de fapt

Frumoasa artistă le-a explicat fanilor că ea și Alex Ashraf sunt foarte fericiți că, de fiecare dată, reușesc să își rezolve problemele și că tot felul de proiecte în derulare la care muncesc din greu. Cei doi își trăiesc povestea de iubire așa cum știu ei mai bine și nu se pune problema unui divorț.

„Suntem fericiti ca la sfarsitul fiecarei zile ne rezolvam treburile intr-o lume din ce in ce mai sifilitica si anormala, ne vedem de proiectele in derulare, care multumim lui Dumnezeu sunt destule si va vor bucura pe cei buni si normali la cap, ne traim din plin frumoasa noastra poveste de dragoste, nu avem timp de kkt-uri si cretinitati si realizam cat de norocosi suntem ca avem impreuna o familie mica dar unita, putini oameni langa noi dar buni si loiali, o casnicie care nu se clatina deloc si un viitor impreuna care suna bine de tot 🙏”,a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

În plus, ea se bucură din tot sufletul că au reușit să formeze împreună o familie mic, dar unită. Au foarte puțini oameni alături de ei, dar aceia sunt loiali. Căsnicia lor este una solidă și ea crede că au în față un viitor foarte bun, reușind astfel să le închidă gura răutăcioșilor.

„Acest mesaj e pentru toti frustratii si frustratele care nu pot dormi de grija mea sau a casniciei mele, a averii mele, a faptului ca sunt OANA BOSS indiferent prin cate am avut de trecut in viata, ca sunt frumoasa, sanatoasa si arat extraordinar de tanara chiar daca am facut 48 de ani, ca sunt smart, ca nu ma doboara nimeni si nimic, ca sunt o luptatoare, ca fac lucruri care nu raman neobservate, ca reusesc sa creez trenduri si sunt un lider innascut, ca am un business de succes, curat si la standardele cele mai inalte, ca nu sunt o betiva sau o drogata, ca nu ascult de sefi,(ca nu am 😂), ca nu pup cururi si nu imi pune nimeni zavor gandurilor sau actiunilor.”, a mai notat ea.

 

Distribuie