Oana Zăvoranu și Pepe au fost împreună pentru multă vreme, s-au iubit, s-au căsătorit, dar după o vreme au decis că ar fi mai bine pentru amândoi să o ia pe drumuri diferite. Actrița nu a vorbit prea des despre căsnicia lor eșuată, dar recent a dat cărțile pe față, în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Vedeta a fost întrebată de soțul Andrei care este cel mai mare regret al ei, iar ea nu s-a ascuns după deget.

„Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți „

Zăvo i-a dezvăluit prezentatorului că ar fi putut avea un băiat de 28 de ani acum, dar că la vremea în care a rămas însărcinată, a luat hotărârea de a face avort, pentru că nu se simțea în stare să dea naștere unui copil. Niciunul dintre bărbații din viața ei nu a făcut-o să simtă că vrea să devină mamă, pentru că este foarte important bărbatul cu care aduci pe lume un copil, din punctul ei de vedere.

Multă lume se întreabă de ce nu a născut până la această vârstă, iar frumoasa actriță a povestit că se vede mamă, dar îi este foarte frică de cele nouă luni de sarcină, pentru că a văzut multe femei însărcinate foarte urâte, iar ea nu vrea să ajungă la fel ca ele. Mai mult de atât, a susținut că, adesea, femeile își iubesc enorm copiii, pentru că îl văd îi ei pe tatăl lor. Brunetei i-ar fi plăcut să aibă un băiat și să fie cel mai bun prieten pentru el, dar nu a fost să fie până acum. În cadrul unui interviu, Oana Zăvoranu a vorbit despre sarcina pe care a întrerupt-o acum mai mulți ani când se afla într-o relație Pepe. De asemenea, a dezvăuit și motivele pentru care nu a simțit să facă un copil cu niciunul dintre bărbații cu care a avut până acum relații serioase.

Oana Zăvoranu a fost însărcinată cu Pepe: "Am făcut întrerupere de sarcină, pentru că..."

„Da, de trei ori. Am făcut întrerupere de sarcină, pentru că nu am simțit. A fost o dată sau de două ori a fost înainte( n. red. de căsnicia cu Pepe) și o dată era cu el, da. Nu am simțit niciodată să fac pasul ăsta cu niciun bărbat care s-a aflat în momentul ăla, la vremea respectivă în viața mea. Pentru o femeie, din punctul meu de vedere, contează foarte mult bărbatul cu care faci. Un copil este binevenit, dar parcă e făcut cu ăla cu care simți, de multe ori îl iubești pe copil pentru că vezi în copil bărbatul ăla”, a declarat Oana Zăvoranu.