Oana Zăvoranu este recunoscută pentru aciditatea cu care critică multe personaje din lumea mondenă. Vedeta nu se teme de nimeni și de nimic și de abia așteaptă o gafă ca să le facă praf pe colegele ei de breaslă. De data asta, în vizor a intrat Adela Popescu, „sora” ei din telenovela „Numai Iubirea”.

Oana Zăvoranu nu vrea să ierte nimic și taxează cu maximă duritate orice gafă făcută pe internet. Până acum, Zăvo nu a dus deloc lipsă de materiale. Chiar și așa, bruneta a decis să se retragă o perioadă pentru a se dedica afacerilor pe care le mai are. Pe Instagram, Oana continuă să fie activă și se pare că nu și-a pierdut obiceiul de a lua la bani mărunți influencerii.

Oana Zăvoranu a fost mereu iritată de această categorie a influencerilor. Vedeta nu suportă ideea de a promova ceva doar pentru că se primesc la schimb sume mari de bani. Până acum, cele mai importante nume din online au fost sub lupa ei. Criticile Oanei au fost atât de dure, încât, în unele cazuri, s-a ajuns și la judecată.

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Adela Popescu. „Querida” a apostrofat-o fără nicio reținere pe „sora” ei
Instagram

Oana Zăvoranu nu iartă nimic

De data asta, Oana Zăvoranu a simțit că nu mai poate rezista postărilor excesive în care Adela Popescu laudă scutecele de bebeluși. Deși au fost colege mult timp pe platourile de filmare, asta nu a împiedicat-o pe „Querida” să dea de pâmânt cu prezentatoarea de la „Vorbește lumea”.

„Şi acum vine şi „celebra” care tot plătită e. „Doar” ca să vorbească de caca. Stai că vă şi arată. Na, acum fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da’ aparatu’ ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor?

A, am înţeles! Nu mai eşti plătită pentru ălă şi te „preocupi” doar dacă e pe caşcaval. (…) Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi „vedeto”!, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

@influenteri Copy past from @oanazavoranu #oanazavoranu #adelapopescu #reclame #fitze #harfe #talent #influencer #tiktok #romania #2022 ♬ original sound – România