În urmă cu câteva zile, Viorel și Oana Lis  au fost infectați cu virusul nemilos SARS-CoV-2. Fostul edil al Capitalei a fost primul ce a intrat în contact cu boala Covid-19 și a ajuns de urgență la spital. Nu a trecut mult timp, iar Oana Lis a ajuns și ea la spital. În aceste momente cei doi sunt internați în același salon.

Oana Lis a postat prima imagine din spital

Facebook

După câteva zile de când sunt internați, Oana Lis a postat prima fotografie din spital alături de soțul ei pe rețele de socializare. În imagine se poate observa cum cei doi se țin de mână iar fotografia este însoțită de mesajul: „Împreună. La bine și la greu. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi și covidul!”. 

Oana Lis îi este alături soțului ei și speră că totul va fi bine. Femeia a vorbit despre starea de sănătate și la ce riscuri este expus acesta. În urmă cu câteva zile, Oana Lis a venit cu noi detalii în cadrul unei emisiuni  de la Antena Stars despre starea de sănătate a partenerului ei de viață, după ce amândoi s-au îmbolnăvit de Covid-19 și au fost internați în același salon de spital.

Oana Lis, despre starea de sănătate a soțului ei

Oana Lis a mărturisit că starea de sănătate a soțului ei nu este una foarte bună. Acesta are mai multe probleme de sănătate pe care le ține sub control prin tratament, însă s-au agravat acum. Oana Lis a mai declarat că Viorel Lis prezintă mult mai multe riscuri decât ea, având în vedere faptul că diabetul i-a crescut foarte mult.

„Viorel are mai multe riscuri, i-a crescut diabetul, mai multe. Stă cu oxigen la salon, suntem împreună în același salon pentru ca eu am si grija cu el deoarece are probleme cu picioarele.

Cum am zis, important e ca am descoperit la timp. Dacă eram bine nu veneam la spital. El s-a internat primul, la început nu erau locuri pentru mine”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.