Viorel și Oana Lis au avut parte de momente dificil de traversat în momentul în care au aflat că au fost infectați cu virusul COVID-19. Cei doi s-au internat cât de repede au putut pentru a li se oferi îngrijiri medical de specialitate. Din fericire, lucrurile au mers bine. Au reușit să petreacă sărbătorile în liniște, însă se pare că acum cei doi soți au alt bătăi de cap.

Cum au petrecut sărbătorile Viorel și Oana Lis?

În cadrul unui interviu, Oana Lis a povestit despre cum au petrecut perioada sărbătorilor, dar și despre cum le merge în această perioadă. Au trecut cu brio peste afecțiunea momentului, însă acum au alte griji de dus.

Este început de an, așa că Oana Lis a povestit despre dorințele sale și despre ce așteptări are de la anul 2022. Se pare că își dorește să se dezvolte în plan profesional. Își dorește să ajute cât mai multe persoane cu ceea ce va alege să fac în carieră de acum înainte.

,,A fost mai romantic de Crăciun, iar de revelion am fost la un Cazino împreună, a fost o distracție, nu facem asta zilnic. În noaptea de revelion, la 12 noaptea, mi-am notat pe telefon o dorință. Acum am o vârstă, nu mai sunt mică și credulă, nu mai am așteptări de la ceilalți. Am așteptări de la mine și ma gândesc cum să fac să am o carieră mai importantă, să ajut cât mai multă lume”, a declarant Oana Lis.

social media

Ce probleme întâmpină Oana și Viorel Lis?

Starea lor de sănătate este stabilă acum, însă cei doi se confruntă cu noi probleme. Se pare că, în continuare, cei doi soți au probleme legate de finanțe. Oana Lis a recunoscut că duc o perioadă grea și că le este greu să se descurce cu banii pe care Viorel îi primește de pe urma pensiei.

Oana Lis a mărturisit că știe foarte bine ce înseamnă să ai lipsuri, așa că această situație nu o sperie deloc. O ambiționează să facă lucrurile din ce în ce mai bine și să se dezvolte în plan profesional. De asemenea, a ținut să ofere și un sfat tinerilor cu această ocazie.

,,Din fericire, nu m-am născut în puf. Știu cum e sa trăiești și cu mai puțin și cu mai mult. Din păcate, trăim vremuri foarte grele. Toate s-au scumpit. Un om când ajunge în vârstă nu se poate baza doar pe banii din pensie și pe ce îți dă statul. Acum cu boala asta trebuie să iei foarte multe suplimente, care nu sunt compensate. Le dau un sfat tuturor care ajung la bătrânețe, să își pună bani deoparte. Viorel este bine, dar nu mai vrea să apară la TV”, a mai spus Oana Lis.