Tatăl Oanei Sârbu a fost actor de pantomimă și se numea Romulus Sârbu. Acesta s-a stins din viață, la 86 de ani. Oana, fiica acestuia, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook pentru a anunța decesul tatălui ei, dramă care vine la scurt timp de când artista și-a pierdut și mama.

Din păcate, Oana Sârbu și-a pierdut ambii părinți. Dacă în urmă cu câteva zile, acesta circula în mediul online doar ca un zvon, astăzi a fost confirmat chiar de Oana Sârbu. Tatăl ei s-a stins din viață. Romulus Sârbu, născut la data de 3 martie 1935, a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.

Ce activități au avut împreuna Oana Sârbu și tatăl ei Romulus Sârbu

Știm cu toții ca anul acesta a fost plin de restricții. Unii dintre cei care au avut de suferit au fost chiar actorii și oamenii scenei. Aceștia au fost nevoiți să stea departe de carieră. La ceva timp, actorul Romulus Sârbu și-a făcut din nou apariția, de data aceasta alături de fiica sa. Împreună au participat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Ce doi au fost întâmpinați cu mii de aplauze. Spectacolul pe care Oana și tatăl ei l-au susținut s-a numit „Galele Savoy” și a fost foarte îndrăgit de cei care au avut ocazia să-l vadă.

Oana Sârbu, în doliu în a treia zi de Crăciun. Tatăl actriței a murit
social media

De asemenea, în urmă cu câțiva ani, Oana și Romulus Sârbu au apărut împreună pe scena „Te cunosc de undeva”.  Cei doi au primit din nou complimente și aplauze. Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu şi a apărut pe scenă alături de tatăl ei care a interpretat personajul Romică. Jurații au considerat unic momentul lor.

Ce mesaj a postat Oana Sârbu pe facebook pentru a anunța moartea tatălui ei

Oana a scris un mesaj emoționat pe pagina sa oficială de facebook. Îndrăgita artistă a anunțat moartea tatălui ei și a ținut să-și exprime iubirea și regretul față de acesta. Iată tristul mesaj:

„Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…” , a fost mesajul dureros postat de actriță.