Oana Roman, vacanță în Franța alături de fiica ei.

Oana Roman este extrem de fericită în aceste momente, ceea ce nu este de mirare dacă ne gândim unde se află în aceste clipe. Vedeta a decis că este timpul să profite din plin de sezonul estival, așa că și-a luat fiica și a plecat în Franța, țara sa de suflet. Asta nu este tot, pentru că are și o plajă preferată.

Nu a trecut mult timp de când Oana Roman a mărturisit că își dorește să se mute cât mai curând în Franța și vedeta deja a organizat o vacanță aici doar pentru ea și fiica ei, profitând de câteva momente unice mamă-fiică.

Plaja favorită a Oanei Roman din Franța

Nu este pentru prima oară când Oana Roman alege ca și destinație de vacanță Franța, așa că este deja familiarizată cu orașul Cannes, unde a și ales să se relaxeze alături de prietenele ei de aici, dar și de fiica ei.

Sursa: Instagram
Așa cum era și de așteptat, Oana Roman și-a ținut la curent prietenii virtuali de pe rețelele de socializare cu numeroase fotografii de vis de la Cannes, cât și în privința temperaturilor caniculare, așa că pe o asemenea căldură ce poate merge mai bine decât să stai la plajă și să admiri peisajul desprins din povești.

Oana Roman, vacanță de vis alături de fiica ei

Așa a făcut și Oana Roman, așa că azi le-a arătat fanilor că este pe plaja Antibes, fiind una dintre favoritele ei, asta deorece culoare mării este una cum rar mai vevzi, nisipul este fin și se poate bucura din plin de soare și zile senine.
„Am ajuns și la plajă. Culoarea mării… pentru care i se spune și Coasta de Azur.”, a spus Oana Roman recent pe pagina ei personală de Instagram.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.