Oana Roman este tot mai criticată de internauți, în ultima vreme. Vedeta a ajuns la capătul puterilor și le transmite tot felul de mesaje celor care nu o au la inimă. Una dintre vedetele care o critică aproape zilnic este Oana Zăvoranu. Actrița a făcut de multe ori praf și a ironizat-o în stilul ei caracteristic. Soția lui Alex Ashraf este într-un război continuu cu fiica lui Petre Roman. Niciuna dintre ele nu pare că vrea să renunțe.

Oana Roman: “Ura afectează ficatul”

Fiind atacată din toate părțile, vedeta simte nevoia să se apere într-un fel sau altul. Este de părere că persoanele care nu au hateri, nu au făcut ceva bun în viață. Tot ea crede că oamenii încep să devină invidioși pe ceilalți, în momentul în care văd că altora le merge bine.

Vedeta își exprimă punctul de vedere ori de câte ori are ocazia și nu se teme să spună tot ceea ce are pe suflet. Nu doar Oana Zăvoranu o critică pentru faptele sale, ci și internauții care i-au transmis tot felul de mesaje răutăcioase în ultimele zile. Unii dintre ei au lua-o la rost serios, mai ales din cauza faptului că a făcut o serie de greșeli gramaticale în postările sale. Mulți sunt de părere că o femeie precum ea nu ar trebui să facă asemenea greșeli, ci ar trebui să fie mult mai atentă la ce postează. Deși părea că nu dă doi bani pe cuvintele răutăcioase, se pare că i s-a cam umplut paharul și a răbufnit.

Oana Roman, un nou mesaj pentru hateri: “Ura afectează ficatul”

„Un mesaj deștept pentru hateri. Haterii sunt busola valorii”, a scris Oana Roman în dreptul mesajului pe care l-a distrbuit pe Story.

„Ura afectează ficatul, creierul și plămânii. În rest e greu fără ei….Dacă nu te urăște nimeni…e posibil să grești undeva. Dacă vei reuși orice în viață…se va găsi în permanență cineva care să te urască pentru succesul tău”, a transmis ea.