Oana Roman a reușit să slăbească în ultima perioadă peste 10 kilograme. Vedeta a luptat din greu pentru a ajunge la rezultatele dorite. Este foarte mândră de felul în care arată acum trupul ei și nu se mai satură să se pozeze. A ajuns în stadiul în care nici măcar ei nu îi vine să creadă cât de mult s-a trasnformat. Are momente în care se uită în oglindă și pur și simplu nu se mai recunoaște.

Oana Roman: „Nu există minuni”

Multă vreme, Oana Roman a fost criticată pentru felul în care ajunsese să arate. Era foarte grasă, iar gurile rele nu încetau să îi amintească de fiecare dată acest lucru. Ea nu a mai suportat toate acele critici și s-a pus pe treabă. Ea a slăbit enorm, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Are deja cu cinci mărimi mai puțin la haine, ceea ce este extraordinar.

Soția lui Marius Elisei a vorbit recent și despre metodele pe care le-a folosit pentru a scăpa de kilogramele în plus. Ea a fost acuzată de mulți internauți că și-a operat stomacul pentru a ajunge la greutatea dorită și că nu vrea să recunoască.

Oana Roman, uimită de cât a putut să slăbească. Vedeta a ajuns de nerescunoscut: "Nu există minuni"
impact.ro

Auzind tot ceea ce se spune despre ea în jur, Oana Roman a clarificat întreaga situație. Le-a spus tuturor că nu a apelat la o astfel de metodă. A slăbit sănătos și a avut mare grijă să nu se înfometeze. După un drum lung și greu, ea a ajuns să arate așa cum și-a dorit. Este mândră de ceea ce a reușit să obțină. Recent, și-a deschis inima în fața fanilor și le-a povestit despre ceea ce simte în aceste clipe.

„Acum un an nu aș fi putut să mi imaginez că voi putea să am astăzi aproape 5 măsuri mai puțin la haine. M-au ajutat rezultatele extraordinare ale procedurilor de remodelare corporală și ambiția mea de a ține dietă. Nu există minuni. Aparatele sunt foarte bune, dar fără dietă nu rezistă rezultatele. Acum continui și apoi mă voi menține. Pentru asta trebuie in continuare ambiție.”, a scris Oana Roman pe Instagram.