Oana Roman este una dintre vedetele care nu mai are nevoie de nicio prezentare și atrage atenția oriunde s-ar afla. Vedeta petrece foarte mult timp în mediul online, acolo unde fanii află totul despre ea. Ea stă de vorbă cu internauții și le povestește tot felul de lucruri, fie ele rele sau bune. Chiar dacă are mereu zâmbetul pe buze, soția lui Marius Elisei a avut parte de multe experiențe dure la viața ei și uneori se simte rău. Admiratorii sunt întotdeauna alături de ea și o susțin și ei așa cum pot.

Oana Roman, supărată din cauza prietenilor.

Vedeta este genul acela de femeie care se nu poate abține când are ceva de zis. Ei bine, soția lui Marius Elisei se afla în trafic, moment în care a nu a mai rezistat și și-a vărsat nervii pe prietenii ei, care ar fi trădat-o la un moment dat. Simțindu-se neputincioasă din acest punct de vedere, ea le-a transmis un mesaj dur pe Instagram. Nu puține sunt momentele în care Oana Roman răbufnește și are de ce. Preferă să se descarce în fața fanilor, decât să țină totul doar pentru ea.

Zilele acestea, ea le-a vorbit oamenilor din mediul virtual despre un subiect sensibil. După ce au citit toate cuvintele scrise de ea, ei au început să își pună totul felul de întrebări. Apoi, tot ei au ajuns la o concluzie în legătură cu asta – ea a fost trădată de cei mai buni prieteni. Femeia i-a sfătuit pe internauți să-i prețuiască pe cei care le sunt cu adevărat aproape, trup și suflet.

Oana Roman, trădată de bunii ei prieteni. Vedeta, reacție dură în mediul online: „Anul ăsta greu a arătat că doar interesele contează”

 

„Nu prea mai există prieteni! Există lume, cunoștințe, dar puțini prieteni! Dacă aveți măcar câțiva, să-i prețuiți și să sperați că și ei vă prețuiesc. Eu îmi iubesc prietenii și sper că și ei pe mine”, a scris Oana Roman la un InstaStory.

„Sunt din ce în ce mai puțini, iar anul ăsta greu a arătat că până la urmă doar interesele contează pentru unii. Eu tot mai cred că prietenia este un dar imens! Chiar dacă uneori devine unilateral!”, a mai spus ea.