Oana Roman este profund dezamăgită de oamenii din jur.

Oana Roman este cu nervii la pământ după ce a avut parte de o ceartă fără să aibă vreo vină. Vedeta a fost certată de o femeie care a fost foarte deranjată de cum a parcat mașina. Soția lui Marius Elisei a avut parte de un conflict în timp ce o ducea pe mama sa la azil.

Oana Roman a luat-o pe mama sa acasă pentru câteva zile pentru  petrece timp împreună, însă astăzi a venit momentul să o ducă din nou la azil. Bătrâna are probleme de sănătate și obosește foarte repede, motiv pentru care Oana Roman a parcat mașina foarte aproape de centrul de bătrâni, pentru ca mama sa să nu aibă foarte mult de mers pe jos.

În acel moment, o femeie care avea doi copii alături pe trotinetă a început să țipe la Oana Roman pe motiv că nu are voie să parcheze în acel loc și că blochează accesul pietonilor.

social media

Oana Roman, luată la rost de o femeie pe stradă

Oana Roman a povestit tot ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare. A mărturisit că este de-a dreptul dezamăgită de o astfel de atitudine din partea celor din jur. Dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât femeia respectivă era însoțită de doi copii care au fost nevoiți să asiste la scena agresivă.

„Nu știu cum fac, dar mereu dau de nebuni și de oameni răi. Ne-am înrăit într-un hal fără de hal, fraților. Înfricoșător! A fost mama la noi. Am mâncat, am stat de vorbă, iar la un moment dat a obosit, normal, și a zis să o duc acasă. Pentru ea acasă înseamnă locul ăsta minunat unde super bine îngrijită. Mă urc cu ea în mașină și mă duc acolo. Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina. M-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate nici măcar să coboare singură din mașină”, a povestit fiica lui Petre Roman.

„În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine. Fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.

„Am rămas cu un gust tare amar”

Oana Roman a declarat, de asemenea, că nu ar fi fost nicio problemă dacă femeia i-ar fi spus aceste lucruri pe un ton civilizat, mai ales că fiica lui Petre Roman știa foarte bine că nu greșește cu nimic.

Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o dementă dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat. A și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină”, a povestit Oana Roman.

„Am rămas cu un gust tare amar. Nu că a țipat la mine, că s-a speriat mama, că eu sunt matură. Dar copiii ăia, săracii…Dacă a țipat la mine în halul ăla, doar pentru că a trecut pe lângă mașina mea și i s-a părut ei că nu am parcat unde trebuie, vă dați seama că urlă și în alte circumstanțe. E clar că are niște probleme psihice persoana asta și are doi copii. Cât de traumatizați cresc acei copii, săracii”, a încheiat Oana Roman.

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.