Oana Roman șochează! Cum arată vedeta după o îndelungată cură de slăbire

Oana Roman șochează! Cum arată vedeta după o îndelungată cură de slăbire

Oana Roman își impresionează fanii din nou. Fotografiile postare recent pe conturile ei de socializare au imortalizat foare bine faptul că vedeta a slăbit foarte mult.

Oana Roman se află în culmea fericirii după ce a reușit să scape de kilogramele în plus fără diete exagerate și intervenții chirurgicale. Vedeta a dezvăluit faptul că nu a urmat o dietă în adevăratul sens al cuvântului, ci mai mult s-a bazat pe un set de proceduri de remodelare corporală și o alimentație redusă, dar diversă.

„Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”., a povestit aceasta.

Mulțumirea a fost umbrită și de comentariile răutăcioase care au acuzat-o pe Oana că și-ar fi editat pozele. În apărarea ei au sărit admiratorii care au i-au luat apărarea și au felicitate-o și încurajat-o cu multă iubire.

Oana Roman a slăbit 8 măsuri la pantaloni

Oana Roman șochează! Cum arată vedeta după o îndelungată cură de slăbire

Vedeta radiază pur și simplu de mulțumire, căci arată spectaculos de bine.   Și garderoba Oanei a suferit schimbări deoarece a declarat că de la măsura 50 a ajuns la măsura 42

„Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă pot descrie în cuvinte ce înseamnă pentru mine faptul ca am intrat în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție”, a declarat artist ape rețeaua de socializare Facebook.

Astfel, Oana Roman arată mai bine ca niciodată și trăiește orice moment din plin și nu uită să le mulțumească fanilor și să posteze mesajele lor frumoase pe insta story, căci nu este niciun secret că Oana își iubește foarte mult fanii.

Experiența Oanei poate reprezenta un exemplu pentru multe persoane care se simt complexate și care nu au încredere în ele.

Karmen Minune își serbează fetița! A împlinit un an

Karmen Minune își serbează fetița! A împlinit un an

Ada Condeescu vorbește despre venirea pe lume al celui de-al doilea copil