Oana Roman și Marius Elisei nu sunt gata să renunțe la relația lor

În ultima perioadă lucrurile au fost destul de dificile pentru Oana Roman și Marius Elisei. Cei doi au întâmpinat câteva probleme în relație, iar Oana Roman a vorbit deschis despre acest lucru. Însă, se pare că norii negrii s-au mai risipit, iar cei doi lucrează intens ca lucrurile să meargă cât mai bine. Cum s-au afișat aceștia?

Deși Oana Roman declara de curând că relația cu Marius Elisei nu este tocmai roz, se pare că aceștia sunt determinați să lupte pentru iubirea lor. Cei doi au mai trecut printr-o despărțire, au înțeles cât de greu este acest lucru, iar acum nu mai sunt gata să renunțe așa ușor. Cuplul încearcă să își rezolve problemele și lucrează intens la asta.

Recent, Oana Roman și Marius Elisei au apărut împreună în cadrul unui eveniment. Cei doi au participat la nunta unor persoane apropiate, iar tot timpul au fost de nedespărțit. Aceștia au petrecut toată noaptea unul lângă altul și pare că problemele începe să se risipească. Este clar că aceștia încearcă să facă lucrurile să funcționeze și pare că și reușesc.

Oana Roman și Marius Elisei și-au rezolvat problemele în cuplu?! La ce eveniment au apărut cei doi împreună
Instagram

Oana Roman, probleme în relație

În urmă cu doar câteva săptămâni, Oana Roman lua pe toată lumea prin surprindere și anunța că relația cu Marius Elisei nu este tocmai ceea ce își dorește. Vedeta a explicat că există unele probleme în cuplu, iar cei doi nu se mai înțeleg prea bine. Cu toate acestea, atât fiica lui Petre Roman cât și partenerul acesteia nu sunt gata să renunțe la relație.

„Este un moment în care iarăși s-au adunat niște lucruri și trebuie să văd dacă putem să reușim să ajungem să le reglăm cumva sau dacă chiar nu se mai poate… nu știu. Eu tot încerc să găsesc variante, nu e vorba de o șansă. E vorba de a găsi modalități prin care să vedem dacă putem găsi căi pentru a ajunge la un numitor comun în anumite privințe. Izabela e mare și înțelege foarte multe lucruri, însă încerc s-o feresc cât de mult pot. (…)

Divorțul s-a pronunțat acum un an și ceva. Deci noi oricum suntem divorțați în acte din februarie 2021. Lucrurile nu merg în direcția în care eu îmi doresc ca ele să meargă. Orice ar fi ne vom ocupa de magazin, de site în continuare. Pentru că este o sursă de venit importantă pentru familia noastră și care nu are legătură până la urmă cu ce relații avem noi. În rest, nu știu ce va fi, vom vedea.”, declara Oana Roman.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.