Oana Roman și Marius Elisei formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi din țară. Cei doi au decis să divorțeze în februarie, iar în cele câteva luni în care au stat departe unul de celălalt, au realizat că se iubesc la nebunie și că este vremea să se împace. Recent, cei doi au vorbit și despre recăsătorire și au recunoscut că încă mai poartă verighetele, iar în fața lui Dumnezeu sunt încă soț și soție.

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc

Se pare că vedetele nu au făcut o slujbă de dezlegare, așa că doar în acte nu mai sunt căsătoriți. Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman vrea să organizeze o petrecere pe data de 24 septembrie, fix de ziua de naștere a partenerului ei de viață. Oana Roman vrea să fie un eveniment asemănător cu cel de acum cinci ani, când și-au reînnoit jurămintele. Singura lor problemă este că nu s-au decis încă în privința locației în care va avea loc marele eveniment.

Ambii își doresc o petrecere în aer liber, unde toată lumea să vină îmbrăcată lejer. Mai au timp să pună la punt ultimele detalii și speră ca totul să iasă așa cum și-au propus. Nu există cuvinte care să descrie bucuria împăcării, având în vedere că au suferit mult în tot acest timp, în care au stat despărțiți.

„Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă.”, a declarat Oana Roman.