Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza stării de sănătate a mamei ei

  Oana Roman a avut parte din nou de o încercare apăsătoare. Mama vedetei se confruntă cu numeroase probleme de sănătate care au pus-o pe aceasta în situația de a lua decizii dificile. După o perioadă lungă de spitalizare, Mioara Roman a ajuns într-un nou centru de îngrijire și recuperare pentru persoanele vârstnice.

Vedeta a ales un centru pentru bătrâni dotat la standarde înalte

Sursa foto: Instagram

Șirul problemelor pare că nu se mai încheie niciodată pentru fiica lui Petre Roman. Oana se vede în situația în care trebuie să facă față acestor provocări care îi ies în cale. Vedeta se străduiește să îi ofere mamei ei o bătrânețe liniștită într-un loc în care să aibă parte de tot confortul.

Până de curând, Mioara Roman a fost internată într-un centru de recuperare și îngrijire pentru persoane vârstnice de la marginea Bucureștiului. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit însă un traumatism după ce a căzut și s-a lovit cu capul de pământ. Incidentul s-a petrecut în incinta centrului în care fusese internată.

 

Citește și

Oana Roman s-a luptat cu depresia. Cum a reușit vedeta să depășească boala secolului

Oana a fost nevoită să își interneze mama în spital după o astfel de lovitură. Pe fondul celorlalte probleme de sănătate pe care le are, viața Mioarei Roman putea fi pusă serios în pericol. După ce medicii au pus-o din nou pe picioare, Oana a fost nevoită să caute alt centru pentru bătrâni în care să o interneze.

Am căutat unde să o duc și peste tot în cele câteva locuri în care sunasem nu erau locuri libere, doar lista de așteptare.” , a explicat vedeta.


Vedeta susține că a fost o decizie dificilă și mai ales o căutare anevoioasă. Într-un final, Oana a găsit în Snagov un centru de acest  gen, nou deschis. Fosta soție a lui Petre Roman are parte acolo de toată îngrijirea și confortul necesar.

De altfel, căminul de bătrâni respectiv este singurul din România construit după un concept aparte. Acesta are la bază principiul „No step”  . Acest lucru înseamnă că întreaga zonă în care sunt cazate persoanele vârstnice nu are trepte de acces tocmai pentru ca incidentele nedorite să fie evitate.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.