Oana Roman, mândră că e româncă! Ziua de 1 decembrie este una foarte importantă pentru noi românii. Astfel că, Oana Roman, la fel ca alte vedete din țară a ținut să împărtășească un mesaj impresionant pe rețele de socializare.

Ziua Națională a României are o importanță deosebită pentru fiecare dintre noi. În fiecare an, de 1 decembrie se organizează multe festivități pentru a marca importanța deosebită a acestei zile. De asemenea, pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară mesajele emoționante din partea vedetelor din România. Printre ele se numără și Oana Roman, care a postat un mesaj impresionant cu ocazia acestei sărbători.

Oana Roman, mesaj emoționant pentru români

Oana Roman, mândră că e româncă! Oana Roman se mândrește că e româncă. Fiica lui Petre Roman a postat pe rețele de socializare un mesaj emoționant pentru comunitatea sa de fani. Vedeta a spus că avem o țară frumoasă și bogată însă, problema este la cei care o conduc. Aceasta speră ca peste câțiva ani, traiul în România să fie precum în țările din Occident.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

„La mulți ani România! Frumoasă și bogată, dar atât de vitregită de timpuri grele și oameni nepotriviți! Eu visez ca măcar copiii și nepoții noștri să trăiască în normalitate, într-o țară modernă și cu o gândire mai sănătoasă.

Visez ca ei să vrea să citească, să învețe să descopere și să creadă în valori morale. Sper ca cei ce cresc acum să aibă empatie, iubire și respect față de ei și de ceilalți. Să înțeleagă sensul vieții cu adevărat. Doamne ajută !”, este mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.

Ce alte vedete din România au postat mesaje cu ocazia acestei zile?

Pe lângă Oana Roman, și alte vedete au hotărât să posteze mesaje emoționante pe rețele de socializare pentru a a marca importanța deosebită a acestei zile. Prezentatoare emisiunii ,,Acces Direct”, Mirela Vaida a ținut să transmită un mesaj tuturor românilor. De asemenea, solistul Aurelian Temișan, dar și marea jucătoare de tenis, Simona Halep, s-au numărat printre cei care au vrut să marcheze importanța Zilei Naționale a României.