După o serie de discuții în contradictoriu, Oana și Catinca Roman nu mai doresc să își schimbe nicio vorbă. Oana Roman trece printr-o perioadă grea după separarea ei de Marius Elisei, acela care i-a fost infidel, dar nici cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman, nu mai ține legătura. Iată însă că lucrurile nu se opresc aici, iar Oana nu mai are ce discuta nici cu sora ei, Catinca.

„Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui”, a declarat Oana Roman, pentru Viva!

În ceea ce o privește pe Catinca, Oana a spus că sora ei nu a vrut să o ajute după ce i-ar fi cerut ajutorul. La momentul respectiv, Mioara Roman rămăsese fără locuință, iar Oana i-a povestit nenorocirea Catincăi, însă fără un rezultat pozitiv.

„2019 a însemnat și o îndepărtare majoră a surorii mele de noi. Familia de sânge pentru mine este formată din două persoane, mama și fiica mea. E greu să gestionezi toate astea în același timp. Am ales să vorbesc pentru că sunt un om asumat”, a povestit Oana în emisiune lui Măruță de la Pro TV.

Mama Oanei locuiește momentan în casa pe care vedeta și-a luat-o recent.

 

Distribuie