În încercarea de a petrece timp de calitate la munte, Oana Roman a întâmpinat neplăceri pe drumul către destinație. Vedeta s-a enervat la culme după ce a constatat cât de aglomerat este drumul care duce la Brașov.

Oana Roman nu a mai ținut cont de nimic pe Instagram și și-a expus nemulțumirile cu privire la proasta organizare a traficului din cauza a doi polițiști.

Oana Roman, scandal cu oamenii legii

Oana Roman s-a înfuriat pentru că traficul a fost blocat ore în șir din cauză că oamenii legii au oprit întreg traficul pentru doar două mașini. Vedeta s-a enervat la culme și nu s-a putut abține să își arate furia la adresa polițiștilor. A făcut câteva InstaStory-uri direct de la fața locului. A menționat că toată situația a scăpat de sub control din cauză că traficul a fost blocat ore în șir.

„Ferească Dumnezeu… e coloană, stăm de două ore în șir și ei opresc circulația să treacă două mașini. Atât îi duce capul. De aia e coloană interminabilă pentru doi deștepți care stau și încurcă tot pentru că sunt incapabili să gândească”, a spus Oana Roman foarte furioasă.

Oana Roman, scandal cu oamenii legii! Fiica lui Petre Roman a răbufnit pe Instagram: „Atât îi duce capul, nu sunteți în stare de nimic”
spynews.ro

Oana Roman așteaptă să ia amendă

Oana Roman este conștientă de faptul că există posibilitatea să ia amendă pentru că a jignit oamenii legii. În același timp, însă, fiica lui Petre Roman mărturisește că își asumă tot ceea ce a spus.

Vedeta a mărturisit în fața fanilor săi că a pierdut foarte multe ore pe drum și că în situația ei s-au aflat alte multe mașini care voiau să ajungă în Brașov.

„Atât îi duce pe ei capul, Poliția Română bravo, sunteți niște minunați, deștepți, extraordinari și mă aștept să-mi dați și amendă că am vorbit urât de voi că nu sunteți în stare de nimic, vă bateți joc de oameni și de timpul lor”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.