Lorena Buhnici, alături de soțul ei continuă să fie în atenția internauților după afirmațiile care au scandalizat toată țara


Lorena și George Buhnici sunt taxați acum la orice pas după ce au isterizat internetul. Declarațiile soțului prezentatoarei au reușit să stârnească numeroase controverse, mai ales în mediul online. De atunci, atât George Buhnici cât și partenera lui de viață sunt luați la bani mărunți pentru orice detaliu. De data aceasta, Oana Roman a pus-o la zid din nou pe Lorena Buhnici.

Ce a scos-o din minți pe fiica lui Petre Roman?

Oana Roman se declară o înverșunată luptătoare împotriva bullying-ului. De altfel, influencerița a suferit din această cauză vreme de două decenii. Din cauza kilogramelor în plus, Oana a fost mereu pusă să zid. Astfel, vedeta reacționează la orice tip de atac virulent.

De data aceasta, fiica lui Petre Roman o apostrofează pe Lorena Buhnici pentru o greșeală din trecut. Mai exact, într-unul dintre filmările postate de soțul acesteia pe internet, Lorena face o afirmație scandaloasă.

„Nu-mi plac bamele și prazul… e mâncare de săraci.”, a spus Lorena Buhnici într-un context.

Sursa foto: Instagram

Fără să stea pe gânduri, Oana Roman i-a „spus” câteva vorbe de duh PR-ului. Influencerița susține că soția lui Buhnici a arătat un act de dispreț la adresa persoanelor defavorizate.

„Doamna spune că meseria ei este să facă PR și comunicare. Are însă probleme de comunicare personală. De exemplu disprețuiește săracii. Și spune „nu-mi plac bamele și prazul… e mâncare de săraci.” O spune senin! Iar soțul ei râde încântat. Ce n-au înțeles dânșii este că sărăcia constă în altceva.”, a explicat Oana.

Opinia vedetei a fost susținută și de mulți fani de ai acesteia din mediul online. De la scandalul iscat în urmă cu aproape două săptămâni, George Buhnici a ieșit public să își ceară scuze. Deși a fost constant pusă la zid alături de partenerul ei, Lorena Buhnici a lăsat deoparte interacțiunea cu internauții. Mai mult, aceasta nu a mai fost deloc activă pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva zile, tot Oana Roman „o sfătuia” pe Lorena Buhnici să iasă pur și simplu din viața publică. Gestul vedetei era legat de o altă declarație de a soției lui Buhnici. Atunci, Lorena jignise o turistă care era protagonista unei ședințe foto desfășurate pe plajă.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.