Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine din lumea mondenă la ora actuală. Nu ezită nicio secundă să se destăinuie fanilor ei și să împărtășească acestore momente foarte grele din viața ei cum ar fi, de această dată, perioada de după Revoluție atunci când ea și familia ei au traversat clipe de-a dreptul dramatice.

Revoluția a fost un moment greu pentru Oana Roman și pentru întreaga sa familie. La vremea aceea, ea nu știa exact ce i se întâmplă, dar a afectat-o enorm faptul că după 22 decembrie tatăl ei a plecat de acasă pentru 64 de zile. Perioada aceea a fost una care a făcut-o pe vedetă să realizeze că nu i-ar dori nici celui mai mare dușman să treacă prin ceea ce a fost nevoită să treacă ea în lipsa celui care i-a dat viață.

„Ne-au scos din casă, ne-au obligat să stăm într-o altă casă „

Mai mult de atât, fiica lui Petre Roman este de părere că părintele său nu s-a mai întors niciodată acasă cu adevărat și că atunci, ea și familia sa l-au pierdut definitiv. A fost obligată să plece din casa unde locuiau și să stea într-o alta, în care nu aveau certitudinea că vor rămâne, iar timp de patru luni au stat cu lucrurile în mijlocul casei, în timp ce niște oameni îi păzeau cu mitralierele la ușa locuinței respective.

„A început imediat după Revoluție. Eram adolescentă, nu știam ce mi se întâmplă. Din 22 decembrie, el nu a mai fost acasă 64 de zile. Practic el nu a mai venit niciodată, nu s-a mai întors niciodată cu adevărat. Nu vreau ca cineva să considere că eu am avut parte de vreun beneficiu. Nu îi doresc nimănui, nici celui mai mare dușman să treacă prin ce am trecut eu atunci. Ne-au scos din casă, ne-au obligat să stăm într-o altă casă unde nu știam dacă vom rămâne. Timp de patru luni am stat cu toate lucrurile în mijlocul casei, păziți de unii cu mitraliere”, a declarat vedeta.

Oana Roman s-a deschis în fața fanilor săi! Vedeta a suferit enorm în urma plecării tatălui său după Revoluție: „Eu nu mai aveam familie"

 

A fost greu pentru Oana Roman și din cauza faptului că simțea faptul că a pierdut totul de la familie, la casă și nu în ultimul rând locul de muncă. A avut un șoc în clipa în care a aflat că nu are voie să iasă singură din casă, că nu poate sta singură pe stradă. A adus o viață cumplită pe care nu și-a dorit-o și pe care nu o dorește nimănui.

„Eu nu mai aveam familie, nu mai aveam familie, nu mai aveam casă, nu mai aveam serviciu. Eu nu am mai avut voie să ies la joacă, să ies pe stradă singură, nu am mai avut voie să ies cu nimeni. Eu nu am mai avut un tată, camera mea, mobila mea, școala mea, nimic. Înjurături, frică, o viață pe care nu mi-am dorit-o. Nu am considerat nici o secundă că am avut parte de vreun beneficiu”, a mai zis ea.