Oana Roman trece acum printr-o situție destul de dificilă din cauza faptului că relația cu soțul său a ajuns la final după șase ani de zile în care au fost alături unul de celălalt la bine și la greu. De când această perioadă grea a început în viața ei, fiica lui Petre Roman parcă dezvăluie din ce în ce mai multe detalii neștiute până acum despre ea. Se știe faptul că are o legătură foarte apropiată de fanii ei, însă lucrurile s-au intensificat de ceva vreme în acest sens, după cum se pare.

Oana Roman a demonstrat tuturor de-a lungul timpului că este o femeie foarte asumată, care poate să facă față oricărei provocări și că, în ciuda situațiilor neplăcute cu care se confruntă, știe întotdeauna că după nori apare și soarele.

Acum este o cu totul altă persoană de când a reușit să își schimbe forma corpului. A dat jos un număr mare de kilograme, iar acum se mândrește cu o siluetă mult mai suplă decât acum ceva timp. Chiar dacă în ochii lumii este o femeie foarte puternică, Oana Roman recunoaște faptul că are un viciu de care nu a reușit să se lase momentan. Despre ce să fie vorba oare?

 

Oana Roman recunoaște că are acest viciu! ”Din păcate, da”

Oana Roman a recunoascut că are acest viciu

Cu ocazia unei sesiuni de întrebări pe care Oana Roman a lansat-o pe contul personal de Instagram fanii au avut din nou ocazia să o întrebe pe vedetă tot ceea ce au dorit să știe despre ea. Una dintre multele întrebări primite de la fani a fost despre fumat.

Extrem de sinceră și asumată, Oana Roman a recunoscut că are acest viciu și că, în același timp, știe foarte bine că acest lucru nu este deloc sănătos, însă eliminarea acestui obicei nu este un proces foarte simplu, astfel că nu se poate lăsa așa ușor de fumat.

”Din păcate, da”, a spus Oana Roman.