Oana Roman este recunoscută pentru sinceritatea și pentru asumarea de care dă dovadă în mediul online și nu numai.

De fiecare dată când fanii au avut curiozități legate de viața ei personală, Oana a preferat să fie ea cea care îl lămurește, tocmai pentru a nu da curs unor speculații și fix asta s-a întâmplat și acum.

În ultima vreme, Oana Roman a fost extrem de ocupată pe plan profesional, încât abia dacă a prins câteva zile să se relaxeze alături de fiica ei, Isabela. Recent, în presă au apărut informații cum că fostul ei soț, Marius Elisei și-ar fi refăcut viața sentimentală. Și, așa cum era de așteptat, fanii au vrut să afle și părerea Oanei.

Vedeta și Marius s-au despărțit de multă vreme, astfel că nu o mai afectează prea mult informațiile care au legătură cu el. Cei doi au realizat la momentul potrivit că relația lor nu mai are salvare, așa că au ales soluția cea mai bună. Maturi din fire, nu au stat să disece prea mult subiectul.

Oana Roman, primele declarații după ce a aflat de noua relație a fostului soț, Marius Elisei

Oana Roman nu are resentimente

Fiind tatăl fiicei sale, Oana Roman și-a dorit mereu ca Marius Elisei să fie fericit și liniștit, chiar dacă nu lângă ea. Tocmai de aceea, acum, vestea că acesta și-ar fi găsit o nouă parteneră nu a afectat-o prea tare, ci din contră. Vedeta a ținut să își exprime părerea în fața fanilor pentru a nu exista speculații.

„Eu mă bucur nespus și din suflet că este ok și are o nouă relație și lucrurile se pot sfărși liniștit între noi. Eu m-am rugat ca el să își găsească liniștea și împlinirea, pentru ca tensiunile dintre noi să se stingă. Din ianuarie până acum, au fost tenstative eșuate, iar el a stat cu noi în casă până de curând, când am hotărât că nu avem vreo șansă să reabilităm relația noastră.”

Oana Roman, primele declarații după ce a aflat de noua relație a fostului soț, Marius Elisei