Oana Roman și-a pus în cap un gând de la care nu mai vrea să se întoarcă. Vedeta mărturisește că în orice clipă ar fi decisă să părăsească România și să nu se mai uite înapoi, însă singurul aspect care o mai ține legată de țara ei natală este mama ei, pe care nu vrea să o părăsească. De asemenea, fiica lui Petre Roman a mai declarat faptul că în momentul în care mama ei va părăsi această lume și va ajunge în lumea celor drepți, primul lucru pe care îl va face va fi să plece din România fără nicio remușcare.

În cadrul unui interviu, vedeta a primit mai multe întrebări, printre care și una legată de plecarea din România pentru suma de un milion de euro. Așa cum nu ne-am fi așteptat, Oana Roman a menționat că ar face acest lucru și fără să primească suma de bani și nici nu ar sta pe gânduri.

Oana Roman își dorește să plece din România

Oana Roman este extrem de dornică să lase în urmă viața din România și să o ia de la capăt în altă țară, chiar dacă acest lucru ar însemna să renunțe la statutul de persoană publică. Sinugurul motiv pentru care mai rămâne încă în țară este strict legat de mama ei, Mioara Roman, pe care nu ar putea să o părăsească vreodată. După ce nu va mai fi în viață, lucrurile vor sta cu totul altfel, iar Oana Roman nu se va mai uita în urmă la ce a clădit în România.

Oana Roman, pregătită să părăsească România definitiv! Vedeta nu mai suportă răutatea: ”O țară plină de venin”

Oana Roman este de părere că România este o țară plină de oameni ignoranți, foarte răutăcioși, care vor doar răul celorlalți, motiv pentru care vedeta menționează că este ferm convinsă de faptul că țara noastră nu va putea evolua foarte mult, cel puțin în viitorul apropiat.

”M-a întrebat azi cineva într-un interviu dacă aș renunța la viață publică dacă aș primi 1 milion de euro. Aș renunța la viața în România mâine, dacă aș putea pleca undeva unde nu mă știe nimeni, fără un milion de euro. Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau. Nimic altceva nu mă ține aici. Nimic. O țară plină de ură, venin și ignoranță nu are cum să ajungă departe. Sunt convinsă că viitorul nu sună bine pentru România”, a spus Oana Roman pe Instagram.