Oana Roman și-a făcut un obicei din a organiza sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Vedeta vrea să fie mereu aproape de fanii săi, iar aceasta este una dintre cele mai bune modalități prin care poate face lucrul acesta. Ea le-a sugerat acestora să în adresese întrebări inteligente, iar ei au ținut cont de sugestia fiicei lui Petre Roman. Ei au vrut să afle care este filmul ei preferat, care este țara pe care o iubește cel mai tare, dar și care este părerea sa despre iubita lui Alex Pițurcă.

Oana Roman, luată la întrebări de internauți

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Christina Ich s-au apropiat în momentul în care au decis să facă o alianță împotriva Oanei Zăvoranu, care luni la rând le-a luat la puricat toate postările de pe rețelele sociale. Acestea împreună cu alte persoane publice de la noi, printre care s-a aflat și Alina Ceușan, au dat-o în judecată pe soția lui Alex Ashraf, Ich fiind singura care a câștigat procesul împotriva actriței.

Întrebată de unul dintre fanii săi care este opinia sa despre frumoasa șatenă, ea nu s-a putut abține să nu îi ofere un răspuns și a lăudat-o pe influenceriță așa cum a știut ea mai bine. În aceeași sesiune de întrebări și răspunsuri, un alt admirator a întrebat-o dacă ar accepta să facă un live cu Oana Zăvoranu, rivala sa, în care să discute într-un mediu fără scandaluri și jigniri și s-a trezit cu un refuz din partea sa, fiind de părere că nici artista nu ar vrea acest lucru vreodată în viață.

 

Oana Roman, părere sinceră față de Cristina Ich! Toți fanii au văzut asta / FOTO

„Ce părere ai despre Christina Ich?”, a vrut să afle un fan, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

„E cool, tânără și tare frumoasă”, a spus Oana Roman despre iubita lui Alex Pițurcă.