Mioara Roman nu se află într-o stare prea bună de sănătate, însă fiica ei, Oana Roman, este lângă ea în toate momentele grele. În acest moment, fosta parteneră de viață a lui Petre Roman se află internată într-un centru, loc în care primește toată grija și atenția de care are nevoie.

Oana Roman are foarte mare grijă de mama sa. De-a lungul timpului, fiica lui Petre Roman a încercat mai multe aziluri și spitale cu mama ei, însă în cazul fiecăruia au găsit neajunsuri. Din fericire, locul în care se află acum Mioara Roman este perfect pentru aceasta.

Cu puți timp în urmă, Oana Roman a vorbit despre mama sa. Le-a povestit fanilor că s-a dus să o vadă pentru că îi era foarte dor de ea. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că este pe deplin mulțumită de locul în care se află mama sa și știe că se află pe mâini foarte bune.

„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică. Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi. Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă”, a declarat Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman, noi informații despre starea de sănătate a mamei sale! „Am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea”
social media

Mioara Roman a fost supusă mai multor intervenții

Mioara Roman a avut parte de multe intervenții chirurgicale. Problemele de sănătate nu îi dau pace de câțiva ani și, tot de atunci, mama Oanei Roman este dependentă de ajutorul specialiștilor.

De asemenea, Mioara Roman a avut parte și de foarte mult neplăceri de când toate problemele de sănătate au început pentru ea.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”, a declarat Catinca.