Oana Roman a avut parte de o perioadă destul de tumultoasă care a început odată cu anul 2021. Situația sa amoroasă a avut foarte mult de suferit, căsnicia ei finalizându-se cu un divorț. Acum lucrurile par că s-ar reechilibrat în viața fiice lui Petre Roman și din acest punct de vedere. Cu toate că în plan personal lucrurile se reașază, nu același lucru se poate spune și despre activitatea pe care o are pe rețelele de socializare. Cei care o urmăresc în mediul online au numai lucruri rele de spus cu privire la fotografiile pe care le postează pe Instagram, acuzând-o de fiecare dată că abuzează de programele de modificat poze.

Oana Roman a fost trasă în repetate rânduri la răspundere, din cauza fotografiilor editate în exces pe care le-a postat pe Instagram. Fanii au observat diferențe considerabile între felul în care arată în realitate și imaginile care adună mii de aprecieri și în care pare ca scoasă din cutie. Nici măcar Oana Zăvoranu nu a putut să o ierte pentru gesturile sale și i-a comentat de fiecare dată postările, încercând să le explice fanilor ei de ce are dreptate.

Oana Roman: „Eu nu sunt foarte telegenică”

Fosta soție a lui Marius Elisei s-a apărat în repetate rânduri în acest sens, spunând că nu își editează pozele și că, de fapt, a reușit să slăbească și de aceea arată atât de bine acum. Zilele acestea, ea a vorbit din nou despre imaginile editate din mediul online și a povestit că oamenii care nu o cunosc personal o percep într-un anume fel și își formează o părere greșită despre ea.

Mai mult de atât, Oana Roman crede că oamenii care o știu doar de la TV spune că arată altfel în poze, pentru că televizorul deformează și există o frustrare mare a oamenilor din jurul ei. Vedeta a mai zis că nu este o persoană telegenică și de aici apar și aceste diferențe, despre care multă lume discută și pe care multă lume le critică în toate modurile posibile. Așadar, ea a încercat să explice faptul că nu folosește programele de editat pentru a arăta bine.

Oana Roman, noi dezvăluiri despre pozele editate de pe Inatagram: "Televizorul modifică mult, iar eu nu sunt..."

”Eu nu îmi dau seama cum mă percepe lumea dinafară și mai ales că pentru cei care mă văd pentru prima oară după mult timp este șocul ăsta vizual. Eu fiind eu, nu realizez că lucrurile s-au schimbat. Există o frustrare pentru că foarte multă lume care nu mă știe decât de la TV îmi spune că la TV nu arăt ca în poze. Pentru că televizorul modifică mult, iar eu nu sunt foarte telegenică. Iar ei confundă TV-ul cu realitatea. Oamenii consideră că eu cosmetizez această transformare. Una mi-a zis că îmi modific fața, sânii, etc.”, a povestit Oana Roman.