Oana Roman este una dintre vedetele care nu s-au ferit să spună lucrurilor pe nume, ori de câte ori o supără ceva sau cineva.

De data asta, fiica lui Petre Roman l-a luat în vizor pe nimeni altul decât Marcel Ciolacu. Noile măsuri propuse de Guvernul lui au revoltat-o pe Oana care nu s-a putut abține și a răbufnit în online.

Oana Roman este mereu conectată la ceea ce se întâmplă în jurul ei. Azi, la urechile sale a ajuns știrea care a revoltat o mare parte din populație și anume, noile măsuri de impozitare în România. Marcel Ciolacu vrea să acopere gaura din bugetul României, impozitând cu 70% clasa de mijloc.

Oana Roman a fost extrem de deranjată de mesajul lui Marcel Ciolacu, așa că s-a asigurat că și ea îi transmite un mesaj pe măsură. Fiica lui Petre Roman a fost destul de revoltată de limbajul folosit de Primul-Ministru și crede că, într-o mică mare măsură ne cam merităm soarta.

Oana Roman, mesaj tranșant pentru Marcel Ciolacu. „Șmecheria este la colegii dumneavoastră care fură”
Instagram

Oana Roman a pus punctul pe i

Oana Roman este de părere că noua măsură nu face decât să adâncească și mai mult în neajunsuri clasa mijlocie și să creeze lipsuri pentru această categorie. Se pare că nu este singura care are această părere, căci și fanii sunt de acord cu ea.

„Îmi place. În sfârșit, avem un prim ministru pe măsura noastră, după chipul și asemănarea poporului. Are un limbaj de bombardier și cum noi suntem un popor de bombardieri, în sfârșit, vorbește pe înțelesul multora. Domnul Prim Ministru spune că, odată cu noile taxe și impozite s-a terminat cu șmecheria.

Despre care șmecherie vorbește dânsul pentru că aceste taxe și impozite afectează doar firmele mici și mijlocii, profesiile liberale, PFA-uri, veniturile din contractele de drepturi de autor. Nu-mi dau seama unde e șmecheria în aceste categorii. Șmecheria este la colegii dumnevoastă, la ăia care fură de la stat.

Șmecheria este în aparatul bugetar unde sunt oameni care câștigă 15.000 de euro pe lună și iau și prime de zeci de mii de euro.”