Dimineața a început cu nervi și cu multă frustrare pentru Oana Roman și pe bună dreptate, dacă analizăm cele mai recente evenimente care îi vizează pe politicieni. Vedeta a simțit că nu mai poate să tacă, așa că a tras un semnal de alarmă, în speranța că populația se va trezi la realitate și, de acum încolo, va fi mult mai atentă la oamenii pe care îi alege pentru a le da putere.

De-a lungul timpului, Oana Roman a primit diverse înțepături cu privire la clasa socială din care provine, pe fondul faptului că este fiica unui politician care nu a făcut deloc bine României. Ei bine, Oanei nu îi este rușine nici cu politicienii din ziua de azi care, din păcate, aduc numai bile negre imaginii țării noastre.

Cel mai recent eveniment din lumea politică a scandalizat o țară întreagă și îl are în centru pe un primar care a luat în mașina sa o minoră de 17 ani pe care a agresat-o sexuală. În această dimineață, în timp ce Oana Roman a dus-o pe Isabela la școală, a decis să asculte un post de radio, unde moderatorii au vrut să ia legătura cu domnul primar în cauză. Ce a urmat după, depășește orice imaginație.

Oana Roman, mesaj dur pentru clasa politică. „Sunt analfabeți, cu Bacalaureatul luat la 30 de ani”

Oana Roman, dezgustată de scena politică

Inițial, la telefon a răspuns o doamnă care a spus că este ofițer de stare civilă și că nu știe speța. Într-un final, s-a ajuns și la viceprimar care a început să țipe în direct și să îi asigure pe toți că primarul este nevinovat și că va continua să își exercite funcția pentru care a fost ales de cetățeni.

În acel moment, Oana nu s-a mai putut abține și a simțit nevoia să le spună tuturor că aruncă cu noroi în clasa politică de acum câțiva zeci de ani, în loc să vadă pe cine au pus în funcții de conducere.

„Mai spun ceva, mai ales pentru cei tineri. Primele guverne de după Revoluție aveau în componență academicieni, specialiști de talie mondială în economie, nominalizați la Premiul Nobel. N-au fost buni. I-ați ales pe ăștia de acum care sunt analfabeți, cu 8 clase sau Bacalaureat luat la 30 de ani. De ce? Pentru că ei sunt reprezentativi pentru populație.”

Oana Roman, mesaj dur pentru clasa politică. „Sunt analfabeți, cu Bacalaureatul luat la 30 de ani”