Oana Roman a slăbit spectaculos în ultimele luni. Vedeta a reușit să dea jos kilogramele în plus, fără prea mult efort. A avut grijă la alimentație, s-a ambiționat și a reușit. Acum, soția lui Marius Elisei a ajuns să arate foarte bine. Este foarte mulțumită de trupul ei și nu ezită să le arate acest lucru și celor din jur.

Mulți au judecat-o pentru felul în care arăta. Nu le plăcea deloc ceea ce vedeau și nu ezitau să îi transmită acest lucru ori de câte ori au ocazia. Chiar și acum gurile rele spun despre că nu a slăbit atât de tare pe cât vrea să arate. Unii spun că ea își ascunde gușa și fălcile și că, de fapt, nu arată atât de bine.

Oana Roman s-a enervat la culme

Ea nu a putut să suporte aceste lucruri, așa că a decis să le dea replica. Ei bine, ea este recunoscută pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Petrece extrem de mult timp pe social media, unde este urmărită de un număr mare de oameni. Story-urile ei îi țin mereu la curent pe fani cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care o acuză că își ascunde fălcile și gușa: „Pentru fetițeie care nu au alte treburi”
Instagram

„Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți”, a declarat Oana Roman la InstaStory.

Ori de câte ori are ceva de zis, frumoasa vedetă nu se poate abține. Nu de puține a răbufnit pe Instagram în legătură cu diferite situații care au reușit să o enerveze la culme. Zilele acestea, ea a postat o imagine în care apărea complet nemachiată, iar haterii au avut imediat ceva de comentat. Nici ea nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat replica în câteva minute. Ce le-a transmis soția lui Marius Elisei?

„Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, a adăugat vedeta.