Oana Roman a reușit în ultima perioadă să slăbească destul de mult, urmând o dietă. Doar că de sărbători a gustat din preparatele pregătite pentru masa de Paște, ca tot românul și a pus câteva kilograme la loc. Acum, mai mult ca niciodată, Oana Roman este decisă să scape de kilogramele acumulate după sărbători, dar să mai slăbească încă 10 kilograme. 

Oana Roman a intrat din nou la dietă

Vedeta a fost nevoită să își schimbe garderoba de când a slăbit destul de mult. Chiar dacă a pierdut un număr considerabil de kilograme, Oana Roman nu se oprește aici. Aceasta este tare mândră de schimbarea făcută în viața ei cu ajutorul dietei, dar și al unor proceduri corporale care au dat rezultate. Vedeta a slăbit 18 kilograme, dar plănuiește să mai slăbească mult mai mult.

„Am făcut o mică pauză de la dietă, de sărbători, când m-am îngrășat câteva kilograme. Am început din nou procedurile, am revenit la fasting, la ceai, la dietă și e ok. E un post intermitent.

Nu mănânci 16 ore și mănânci doar într-un interval de 8 ore. Aș vrea să mai slăbesc 15 kg sau măcar 10. Până acum am slăbit 18 kilograme. Au rămas vreo 15 acum că am mai pus vreo 3 kg”, a spus Oana Roman pentru viva.ro. 

Oana Roman, mai hotârătă ca niciodată. Cum plănuiește vedeta să „topească” kilogramele în plus
Facebook

Vedeta și-a făcut toate poftele de Paște, iar acest lucru s-a văzut. Drept dovadă, Oana Roman este hotărâtă să revină la alimentația sănătoasă și la tratamentele corporale. Vedeta a mărturisit că nu i-a fost greu să respecte regimul alimentar, dar sărbătorile au fost prilejul când și-a făcut toate poftele culinare. Nu numai Oana Roman intră la dietă, ci și Marius Elisei care a pus câteva kilograme după masa de Paște.

„Eu beau ceaiul acela care mă ajută să nu îmi fie pofta deloc. Cred că o să intre și Marius la dietă, pentru că s-a îngrășat 8 kg. Bine, la el nu se vede că are 1.90 m, dar când s-a pus pe cântar s-a speriat un pic așa”, a mai spus Oana Roman pentru sursa citată anterior.