Vedeta a decis să vândă sau să închirieze casa în care locuiește acum. Iată de ce a luat această decizie

Oana Roman și-a uimit fanii în urma unui anunț pe care l-a făcut. Aceasta a luat decizia d a vinde sau de a închiria vila din Tunari. Locuința se află la 200 m spre Pipera și este destul de spațioasă, iar doritorii trebuie să scoată din buzunar suma de 480.000 de euro. 

Casa vedetei are patru camere, două băi și trei garaje. De asemenea, există și opțiunea de a fi închiriată. Vedeta nu a oferit prea multe detalii cu privire la decizia luată. Oana Roman a menționat doar că ,,le-a rămas mare casa” și probabil aceasta a fost cea mai bună alegere.

Oana Roman își vinde casa. Iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să o închiriezi

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019.

Facebook

Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună.”, este anunțul făcut de Oana Roman.

Oana Roman, despre viața de familie. Cum își încurajează fanii

Vedete are o relație apropiată cu fanii ei și mereu îi ține la curent cu fiecare eveniment care apare în viața sa. Deseori organizează și sesiuni de Q&A, unde primește diverse întrebări.

Oana Roman se poate declara o femeie împlinită, având o familie frumoasă. Însă problemele fac parte din viața noastră și vedeta are grijă să îi încurajeze pe cei din jurul ei.

social media

,,De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară. Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi.

Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Sa nu va lăsați nici voi!’’, a scris Oana Roman în mediul online.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!