Oana Roman a avut parte de momente de coșmar în această dimineață. Vedeta s-a confruntat cu o situație desprinsă parcă dintr-o scenă de film, deși evenimentul s-a petrecut în mijlocul Capitalei. Fiica lui Petre Roman a filmat totul și a distribuit pe rețelele de socializare.

Înjurată de șoferul unui bolid de lux

Oana Roman și-a obișnuit fanii cu a-i ține în mod constant la curent cu activitățile ei zilnice. Încă de la primele ore ale și până seara târziu, fosta prezentatoare împărtășește comunității pe care o are în mediul online programul pe care îl are atât singură cât și alături de familie. În această dimineață însă vedeta a publicat câteva scene de-a dreptul șocante petrecute în parcarea unei benzinării din București. În timp ce staționa, destul de departe de pompele de alimentat autoturismele, Oana a fost apostrofată dur de un alt participant la trafic. Șoferul respectiv nu s-a limitat doar la câteva vorbe de duh ci a înjurat-o pe fiica politicianului Petre Roman.

„Nu am apucat să filmez când era în dreptul meu și mă înjura și mai tare de mamă, de familie, de morți și altele. Acest domn erudit și gentleman.Are Bentley, omul e „șmecher”!Trăim în România! (…) Acesta este nivelul de educație și maniere al unor oameni care cred că doar prin bani reprezintă ceva.” , a spus vedeta pe Instagram.

Motivul halucinant pentru care bărbatul a avut această reacție neașteptată este că nu ar fi avut loc să facă manevrele dorite în parcarea respectivă, din cauza poziționării autoturismului vedetei. Bărbatul conducea un bolid de lux marca Bentley. Oana nu a specificat dacă are de gând să se adreseze organelor competente în acest sens, pentru a i se face dreptate după ce a fost înjurată.Nu este prima dată când fosta prezentatoare are parte de răutăți gratuite la adresa ei. De mulți ani, fiica lui Petre Roman a făcut față numeroaselor atacuri acide legate mai ales de aspectul ei fizic.