Oana Roman a tras linie la final de an. Deși nu poate spune că 2021 a fost neapărat un an rău, vedeta a avut parte de numeroase greutăți și dezamăgiri. Aceasta a fost dezamăgită de oameni dragi și își propune ca în anul ce urmează să nu se mai lase păcălit și folosită de nimeni.

Oana Roman le-a vorbit fanilor din mediul online și despre lucrurile mai puțin plăcute pe care le-a trăi în anul ce se încheie. Se pare că aceasta a rămas cu un gust amar, după ce persoane pe care le credea apropiate au dezamăgit-o. Vedeta s-a simțit folosită, chiar de oamenii dragi, iar acest lucru i-a provocat o mare dezamăgire.

„Mai am de lucru la mine pentru anul viitor. Mai trebuie să înțeleg că nimeni nu e de neînlocuit și că prieteniile nu sunt toate pe viață. Trebuie să înțeleg că trebuie să pot fi capabilă să spun Nu. Să nu mai cred că toți sunt buni și recunoscători și să nu mă mai las folosită de nimeni pentru nimic. Dacă voi reuși și asta, o să fiu pe de plin împlinită. Și voi avea mai puține dezamăgiri.”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman încheie anul cu un gust amar! Vedeta a fost dezamăgită de persoane dragi. „Nu mă mai las folosită de nimeni”
Instagram

Oana Roman încheie anul cu un gust amar

Deși a fost dezamăgită de cine nu se așteptat și 2021 i-a pus multe piedici, Oana Roman are încredere că lucrurile vor merge spre bine. Aceasta va petrece noapte dintre ani alături de prieteni dragi și este sigură că 2022 va aduce numai lucruri bune.

„Facem Revelionul acasă la niște prieteni. Ne voi simți super bine mâine alături de oameni tare dragi. Ultima dezamăgire pe anul acesta mi-a deschis ochii și m-a făcut să îmi dau seama că „sunt prea gâscă”, așa cum zice un om tare drag mie. Anul viitor o să fie bun. Și mai bun. Căci ce e mai bun , de abia urmează.”, a mai spus Oana Roman.