Oana Roman a făcut zilele acestea „curățenia de primvară” în amintirile sale. Vedeta a căutat printre pozele vechi și a găsit o serie de imagini, de pe vremea în care era doar un copil. Partenera de viață a lui Marius Elisei obișnuiește să fie sinceră cu fanii ei și să le arate acestora tot ceea ce se petrece în viața sa de zi cu zi. Astfel că nici de data aceasta, ea nu s-a putut abține să nu posteze frumoasele fotografii, dar le-a ți vorbit admiratorilor despre câteva dintre acestea, care au o însemnătate aparte pentru ea.

Oana Roman a reușit să emoționeze pe toată lumea

Când vine vorba de copilărie, Oana Roman se emoționează destul de ușor, pentru că au fost niște momente pe care nu le poate uita vreodată și care au marcat-o pentru totdeauna. Sunt multe momente peste care ea nu ar putea trece, despre care a vorbit și în podcast-ul lui Mihai Morar, unde a fost inivitată zilelel trecute. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că a fost afectată de lipsa tatălui în viața, după o anumită vârstă.

După ce a împlinit vârsta de 13 ani, părintele ei a început să se decice tot mai tare muncii sale și nu mai era atât de aporiat de familia sa, motiv pentru care ea a suferit enorm, fiind la vremea respectivă doar un copil. Odată cu trecerea timpului, ea a înțeles cum stau lucrurile și și-a revenit ușor, ușor din depresie.

„Am povestit și despre cum am fost la țară și am stat acolo până am mers la școală. Am găsit o poză și de la țară. (…) Și poza în care am devenit pionier! :))”, a scris vedeta la Story.

Oana Roman, imagini rare din copilărie! Cât de mult s-a schimbat vedeta / FOTO

„O amintire foarte, foarte dragă mie. Un Revelion la Predeal. Era în 1986. Aveam 10 ani. Și îmi place cum îi țineam pe ai mei!”, a mai precizat Oana Roman.