Oana Roman nu se lasă nici acum și își continuă drumul pe care l-a început cu mai multe luni în urmă. A reușit să elimine multe din kilogramele care nu îi dădeau pace, iar acum se mândrește cu o siluetă din ce în ce mai îngustă. Dacă până acum ceva vreme o vedeam pe fiica lui Petre Roman numai în haine destul de largi, iată că acum avem ocazia să o vedem în haine mulate și, iată, în costum de baie.

Oana Roman ne surprinde pe zi ce trece. Drumul ei către corpul de vis a început în anul 2019 și este dispusă ca până în 2022 să își atingă obiectivul și să se declare pe deplin învingătoare. Este drept că si până acum vedeta a reușit să își schimbe forma corpului, diferențele văzându-se cu ochiul liber. Fanii ei din mediul online sunt martorii transformării sale fizice zi de zi, căci aceasta postează foarte des fotografii cu evoluția ei în lupta cu kilogramele în plus.

Dacă până acum am văzut-o pe Oana Roman am văzut-o în haine mulate, colanți din piele și alte piese vestimentare care-i scot în evidență noa siluetă, acum vedeta a trecut la un alt nivel, pentru că a ales să poarte de data aceasta un body modelator. Pe lângă faptul că o ajută să pară mai slabă cu câțiva centimetri, are și motive medicale pentru care este necesar să poarte. Explicațiile vin chiar de la ea.

Oana Roman, imagine de senzație în lenjerie modelatoare! Cât de bine arată vedeta

Cum a reușit Oana Roman să slăbească atât de multe kilograme?

Oana Roman a atras atenția fanilor săi după ce a dat jos multe din kilogramele pe care le avea, așa că aceștia au întrebat-o într-un număr foarte mare cum de a reușit să slăbească atât de mult. Se pare că nu este vorba de nicio dietă minune, ci, mai degrabă, despre o alimentație echilibrată și adaptată nevoilor proprii.

Am reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.