Fiica lui Petre Roman, mesaj dur pe internet

Oana Roman a devenit din ce în ce mai activă pe rețelele sociale, luându-și rolul de influenciță foarte în serios, în ciud criticilor pe care le-a primit din partea oamenilor. Aproape că nu trece zi fără ca vedeta să nu fie jignită din cauza greutății sale, pe Instagram. Chiar și acum, după ce a slăbit enorm, urmăritorii ei de pe Instagram au câte ceva de comentat în ceea ce privește aspectul ei fizic.

Tocmai din acest motiv, partenera de viață a lui Marius Elisei s-a enervat atât de tare, încât a fost mai dură ca niciodată și a transmis un mesaj care le-a atras imediat atenția oamenilor care stau cu ochii pe ea. Fiica lui Petre Roman trece prin acest calvar de mai bine de 30 de ani, în care oamenii au catalogat-o ca fiind penibilă, prost îmbrăcată, dar mai presus de toate grasă.

„Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată”, a zis, vizibil enervată Oana Roman.

Oana Roman, ieșire nervoasă pe Internet: "Eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată"

Ea a ținut să precizeze faptul că este cineva, iar cei care o critică zi de zi nu se vor ridica niciodată la nivelul lui. Se consideră o femeie asumată, care a avut curajul să spună mereu ce a avut pe suflet, cu riscul de a fi judecată din toate părțile. După părerea sa a fi un adevărat influencer nu înseamnă să doar să vinzi haine și să arăți ce viață frumoasă ai, ci mai degrabă înseamnă asumare până la capăt.

„Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu”, a mai transmis vedeta, la Story.