Oana Roman nu are nevoie de prea multe introduceri. Soția lui Marius Elisei a atras în ultima vreme toate privirile asupra ei din diverse motive. Scandalul dintre ea și Oana Zăvoranu a ocupat zile în șir primele paginil ale ziarelor. Actrița a criticat-o din mai multe cauze. Unul dintre motivele pentru care a ironizat-o este faptul că promovează tot felul de produse pe social media; pe care nu le-a încercat în viața ei.

Oana Roman, mesaj subtil pentru hateri

Un alt motiv ar fi legat de kilogramele sale în plus. Oana Roman a slăbit foarte mult în ultima vreme, iar rezultatele se cunosc. Se mândrește cu felul în care arată și are tot mai multă încredere în ea. Postează tot felul de imagini în care își pune trupul în evidență, dar mulți nu sunt de acord cu ele.

Soția lui Alex Ashraf, de exemplu, este de părere că fotografiile de pe Instagram sunt doar rezultatele aplicațiilor de editare ale imaginilor. Aceasta i-a sfătuit pe fanii ei să o urmărească pe live-uri, unde nu își poate modifica trupul la fel cum o face în momentul în care pozează pentru rețelele sociale.

De foarte multe ori oamenii au luat-o la rost pe Oana Roman din acest motiv. Aproape de fiecare dată ea a ținut să le transmită câte un mesaj persoanelor respective. Nici de data aceasta nu a putut să tacă. Soția lui Marius Elisei a dat  de înțeles că trebuie să fim în competiție doar cu noi înșine. Se pare că se simte bine în propria-i piele și până la urmă asta este tot ceea ce contează cu adevărat.

Oana Roman i-a învățat minte pe cei care o critică din cauza kilogramelor în plus: “Când ne uităm în oglindă să…”

 

„Sa nu uitați ca trebuie sa fim mereu în competiție doar cu noi înșine! Când ne uităm în oglinda sa cerem de la noi tot ce e mai bun!”, a scris Oana Roman în dreptul imaginii.