Rezolvarea treburilor din oraș, misiune imposibilă pentru șatenă

Oana Roman a a fost la un pas de a ceda nervos din pricina aglomerației din Capitală. Fosta prezentatoare TV a ajuns în punctul în care nu își mai poate rezolva nici treburile în oraș din cauza circulației și a lipsei locurilor de parcare. Vedeta a apelat chiar la ședințe de terapie pentru a scăpa de haosul din oraș. 

(CITEȘTE ȘI: Oana Roman s-a luptat cu depresia. Cum a reușit vedeta să depășească boala secolului)

Șatena a fost cea care a mărturisit în mediul online că aproape a cedat, după o plimbare bară la bară prin București. Fiica lui Petre Roman se numără printre locuitorii care care se confruntă cu aglomerația infernală. Astăzi a fost una dintre zilele în care situația a fost mai gravă decât de obicei. Iată ce dezvăluiri a făcut pe rețelele sociale.

Oana Roman și-a pierdut răbdarea

În încercarea de a rezolva câteva lucruri prin oraș, vedeta s-a aventurat în trafic și a pierdut câteva ore bune pe doar două drumuri din Capitală. Vedeta a susținut că a stat nu mai puțin de 3 ore în aglomerație și nu a reușit să rezolve mare lucru. O altă problemă care a deranjat-o pe Oana Roman constă în lipsa locurilor de parcare. Mai mult decât atât, ea a afirmat că orașul „a devenit de nelocuit”.

„Aproape am ceda nervos în trafic azi. Am pierdut aproape 3 ore ca să rezolv aproape nimic, pentru că e bară la bară peste tot și nici nu există locuri de parcare nicăieri.

Noroc că azi am ședința de terapie și probabil o să mă calmez un pic. Orașul ăsta a devenit de nelocuit”, a transmis Oana Roman, pe Instastory.

Oana Roman, foc și pară din cauza traficului din București. Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare
Arhivă presă

În cele din urmă, fosta prezentatoare a ajuns la ședințe de terapie și a reușit să se liniștească, după o zi în care nimic nu a mers bine. Din fericire, spre seară, vedeta a dat uitării stresul din trafic și s-a dus să se aranjeze pentru un eveniment.

„Am fost la terapie, sunt zen, am venit la coafor să mă aranjez, pentru că diseară merg și eu la un eveniment”, a mai adăugat șatena pe Instagram.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii