Oana Roman trece printr-un moment dificil din viața de familie. Fiica lui Petre Roman are probleme în relația cu Marius Elisei, iar acestea îi dau mari bătăi de cap. Pentru a avea parte de câteva momente de liniște, aceasta a plecat de acasă. Vedeta nu a plecat în excursie alături de partenerul ei ci de fiica lor, Isabela.

De ce apar certurile în familia influenceriței?

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în urmă cu 7 ani. Căsnicia lor a trecut prin mai multe momente de cumpănă, astfel că anul trecut, cei doi au divorțat. Chiar dacă și-au declarat iubirea public și au anunțat că o iau de la capăt, lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi crezut. În familia lor, au început din nou discuțiile. Cea care a simțit nevoia să vorbească deschis despre această situație a fost Oana. In urmă cu câteva seri, aceasta a participat la Xtra Night Show, acolo unde a mărturisit prin ce trece. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că în acest moment relația ei a ajuns într-un punct dureros. Influencerița și partenerul ei nu mai găsesc o cale comună de conviețuire, astfel că, ar putea urma din nou o separare.

De partea cealaltă, Marius Elisei a explicat că el nu vede lucrurile atât de drastice, mai mult, ar lăsa-o pe Oana să vorbească, în timp ce el are grijă de familie.După acest moment, Oana a luat se pare, decizia de a pleca la munte, pentru reculegere. Vedeta a preferat să fie însoțită doar de fiica ei, Isabela.

Sursa foto: Instagram

Cele două au petrecut timp la piscină, s-au bucurat de aerul răcoros și curat, dar au și avut parte de un meniu de răsfăț. Oana le-a dezvăluit fanilor din mediul online că a mers să se bucure de desertul copilăriei la unul dintre restaurantele unde ajungea alături de părinții ei.