Oana Roman are o mulțime de fani în mediul online cu care împărteșește diferitele experiențe de care are parte. Vedeta nu se sfiește să discute orice subiect cu fanii ei, chiar dacă acesta poate că nu ar fi tocmai pozitiv. Susținătorii fiicei lui Petre Roman au avut ocazia să o cunoască pe aceasta în multe ipostaze, astfel că relația pe care o are cu aceștia este una foarte strânsă.

Așa cum este firesc, Oana Roman nu poate fi plăcută de toată lumea, iar de aceea, periodic, apar anumite discuții mai aprinse pe contul de socializare al Oanei. Așa cum s-a întâmplat și de această dată, de altfel. Oare din ce cauză s-a aprins vedeta?

Știm cu toții faptul că acum Oana Roman nu se află într-o perioadă foarte bună din viața ei. După ce Marius Elisei a ieșit din viața ei după o relație de câțiva ani, Oana s-a axat de acum cel mai mult pe fiica sa și pe carieră. Dacă în planul personal lucrurile nu stau chiar foarte bine, iată că balanța este echilibrată și Oana Roman cunoaște un succes într-un nou proiect care se numește ”Mămici de pitici, cu lipici”.

De ce și-a ieșt din minți Oana Roman?

Oana Roman este o femeie independentă, cu capul pe umeri și care a reușit să traverseze cu succes și cele mai grele perioade din viața ei. Fanii știu despre aceasta că este o luptătoare, dar, cu toate acestea, admiratorii ei nu încetează să îi ofere diferite sfaturi despre cum ar treui sau nu să procedeze în diferitele aspecte ale vieții sale. Acest lucru pare că a enervat-o la culme pe Oana, considerând faptul că singura persoană care îi poate oferi cele mai bune sfaturi și păreri este chiar ea și nimeni altcineva, ea cunoscându-se cel mai bine.

Oana Roman, enervată la culme! Către cine a lansat mesajul dur: ”Fac ce vreau”

”…Nu frate, eu fac ce vreau eu. Dacă nu-ți place ești absolut liber să nu mă urmărești!”, a fost replica Oanei Roman pe Instagram!