Oana Roman a muncit de mică. Vedeta a luptat din greu pentru a-și împlini visurile și a ajuns să ducă viața la care a visat mereu. Se bucură de succes pe toate planurile și are o familie frumoasă, de care este tare mândră. Pentru fiica ei a făcut mereu tot ceea ce i-a stat în putință, pentru a nu-i lipsi absolut nimic. Fiica lui Petre Roman a știut mereu ce vrea de la viață și are deja 20 de ani de când a intrat în câmpul muncii.

După cum a mărturisit chiar ea, Oana Roman s-a angajat pentru prima dată în Franța, în anul 1998, dar care carte de muncă din 2001. Ea a fost criticată de foarte multă lume, din cauza faptului că nu a muncit nici măcar o zi din viața ei. Ea nu a suportat să audă asta și a vorbit de mai multe ori despre aceste lucruri, iar acum a postat și dovada.

Oana Roman a dovedit fanilor că muncește de la o vârstă fragedă

Una dintre cele care a adus pentru prima dată în discuție faptul că nu a muncit niciodată a fost rivala ei, Oana Zăvoranu. Soția lui Marius Elisei căuta niște acte și, din întâmplare, a dat peste cartea sa de muncă. Apoi i-a venit ideea să demonstreze că a muncit multă vreme, în ciuda a ceea ce spun gurile rele despre ea.

Așadar, acum nu mai există nici o urmă de îndoială. Oana Roman a avut dreptate, iar cei care nu o cred pe cuvânt se pot convinge din imaginile postate ceva mai jos.

„Aseară am căutat niște acte și am găsit întâmplător cartea mea de muncă. Pentru cei care îmi spun că n-a muncit niciodată, iată, am carte de muncă încă din 2001. S-au împlinit 20 de ani. Eu am început să muncesc din 98 în Franța, iar carte de muncă am din 2001”, le-a explicat ea internauților, pe contul său oficial de Instagram.

Oana Roman, dovada că nu a stat degeaba toată viața. Vedeta a postat primele imagini cu cartea ei de muncă / FOTO