Oana Roman este o femeie sinceră și reușește să își surprindă fanii de fiecare dată. Ea este foarte activă în mediul online. De fiecare dată are ceva de povestit, iar cuvintele ei sunt adevărate lecții de viață pentru internauți. Nu se teme să spună lucrurilor pe nume și își exprimă oricând punctul de vedere.

Nu de puține ori a răbufnit pe internet. Vedeta a avut diferite conflicte cu cei care o critică. Multă vreme oamenii s-au legat de silueta ei. Au judecat-o pentru felul în care arăta, iar acest lucru nu era deloc plăcut pentru ea. Între timp, îndrăgita vedetă a reușit să slăbească peste 10 kilograme. Acum, are un trup de care este extrem de mândră și pe care nu îi mai este rușine să îl afișeze pe rețelele sociale.

Oana Roman a avut o copilărie grea

Ea nu a ținut secretul unui trup perfect doar pentru ea. Oana Roman a spus lumii întregi cum a reușit să dea jos kilograme acumulate. Unii au spus că și-ar fi făcut o operație la stomac, dar a lămurit întreaga situație și a spus că nu este vorba despre asta. A slăbit sănătos și fără să se înfometeze.

În plus, ea se pare că nu a avut parte de o copilărie prea fericită. Ea a simțit extrem de tare lipsa mamei sale, care era foarte ocupată cu munca. Oana a avut și un tată foarte dur, care nu s-a comportat prea frumos cu ea și care uneori era violent. Când făcea un lucru bun era răsplătită pe măsura, iar când greșea era pedepsită.

Oana Roman, dezvăluiri neștiute din trecut. Vedeta a suferit mult în copilărie: ”Mi-o luam cu cureaua”
Instagram

„Pe vremea mea era altfel cu parenting-ul, ai mei nu-și prea arătau dragostea, dar am fost un copil foarte iubit. Am fost mereu o familie atipică, datorită educației. Mama era un model, era acea persoană care reușise să facă atâtea lucruri. Eu mă miram și când luam masa cu mama, iar tata a fost obsedat mereu de curățenie și eu aveam mereu o problemă, căci camera mea era mereu dezordonată. La noi nu exista să trecem peste, greșeai, plăteai! Nu îmi era frică de el, dar era o autoritate pe care o respectam, plus că aveam și o guvernantă rusoaică, care mi-a fost ca o bunică. Eu când mă duceam la joacă, mai întârziam și-l găseam pe tata transfigurat de frică când mă întorceam acasă și mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară, de atunci nu pot sta în locuri închise.”, a spus Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.