Vedeta a făcut mărturisiri despre cea care i-a dat viață

Oana Roman are motive să zâmbească din nou. Vedeta a dezvăluit că mama ei face progrese serioase din punct de vedere al sănătății.

Oana Roman, alături de cea care i-a dat viață la bine și la rău

Fiica lui Petre Roman a trecut prin momente grele atunci când a luat decizia să își interneze mama într-un centru de recuperare. Influencerița a mărturisit atunci că este cea mai bună decizie pentru ca Mioara Roman să aibă parte de îngrijiri adaptate nevoilor ei.

Fosta soție de prim ministru are mai multe afecțiuni care îi afectează calitatea vieții.

Din nefericire, Mioara Roman a avut parte de un incident nefericit în timp ce a fost internată într-un centru luxos de îngrijire a persoanelor vârstnice. Aceasta a căzut în camera ei și a suferit un traumatism. Alături de acesta au început și alte probleme de sănătate.

Mioara Roman nu s-a mai putut deplasa singură, astfel că fiica ei a trebuit să ia o decizie rapidă în acest sens.

Vedeta și-a mutat mama într-un alt centru de îngrijire unde să facă recuperare. După luni de kinetoterapie, rezultatele nu au întârziat să apară. Din acest motiv, Oana Roman este extrem de încântată.

„A vrut să meargă doar cu mine în cameră, fără infirmieră. I-am zis să o țin de braț, dar a vrut să mă țină ea. Și așa, doar ținându-mă ea, fără să fie sprijinită, a putut să meargă. Înainte nu se ridica din pat, iar acum merge singură. A ajuns să facă două ore de kineto, ceea ce este foarte mult, mai ales pentru vârsta ei. Progresul este vizibil. „, a dezvăluit Oana în cadrul unei emisiuni.

Oana își vizitează aproape zilnic mama

Mioara Roman este internată într-un centru de îngrijire de lângă București. Unitatea este dotată la standarde înalte, astfel că aceasta are parte de un tratament fără cusur. Cu toate acestea, Oana merge aproape zilnic să o viziteze. Vedeta a avut mereu o relație apropiată cu cea care i-a dat viață.

Unul dintre marile regrete ale Oanei este legat de tatăl ei. După divorțul de Mioara Roman, politicianul nu s-a mai interesat niciodată de soarta acesteia.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.