„Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu”

În anul 2020, Oana Roman se muta într-o vilă impunătoare din partea de nord a Capitalei. Vedeta a dat bani frumoși pe proprietate, iar acum vrea să renunțe la ea. Oana Roman se gândește serios să își scoată casa la vânzare și să se mute într-o locuință mai mică. Ce a împins-o să ia această decizie?

Oana Roman pare că s-a săturat de vila în care locuiește. Chiar dacă recent a muncit mult să își reamenajeze grădina, vedeta nu își mai dorește să locuiască acolo. În vila cu șase camere, Oana Roman locuiește doar alături de Marius Elisei și fetița sa. Vedeta consideră acum că spațiul este unul mult prea mare pentru familia ei, așa că vrea să vândă casa.

Oana Roman spune că vila este greu de întreținut, costurile sunt pe măsură, iar ea s-a săturat. Își dorește să se mute într-o casă mai mică și mai potrivită pentru nevoile sale.

(CITEȘTE ȘI: Oana Roman trece printr-o perioadă destul de grea! Ce se întâmplă în familia vedetei. „Încheiem apoteotic…”)

„Eu mă gândesc foarte serios că am o casă care a devenit prea mare. Poate ar fi bine să stau în una mai mică. Eu luasem în calcul chestia asta de mult. Nu din cauza facturilor, ci din cauza faptului că mi se pare că stau într-o casă pe care nu o locuiesc toată. Și ce sens are?! M-am gândit la asta și mă gândesc serios cum stăm realmente. Eu am și mult teren și o casă foarte mare. Nu-mi trebuie atât.

Dacă eram mai mulți membri ai familiei merita, dar așa…. Suntem noi 3 în 6 camere. Este prea mult. Nu mai avem nevoie de atât spațiu. Ca să ce… să muncesc să curăț, să spăl, că întrețin… este bătaie de cap mult prea mare. Deci mă gândesc serios la o variantă în care să ne mutăm eventual într-una mai mică (n.r. casă).”, a declarat Oana Roman, potrivit fanatik.ro.

Oana Roman, decizie radicală! Vedeta renunță la vila din nordul Capitalei. Vrea să își scoată casa la vânzare
Instagram

Oana Roman, revoltată de facturile imense

La fel ca mulți români, Oana Roman a simțit și ea usturător prețurile tot mai mari ale facturilor. Vedeta s-a arătat revoltată că pentru un consum mediu trebuie să plătească acum de două ori mai mult. Aceasta susține că tot ce se întâmplă este revoltător și în timp ce unii sărăcesc, alții se îmbogățesc.

„Își bat joc. Eu trimit indexul în fiecare lună. Tocmai pentru ca să nu existe regularizările pe care să și le inventeze ei. De ceva vreme, eu trimit indexul și ei trimit o factură, după care îi fac storno, o pun pe zero. Luna viitoare îmi vine pe 2 luni, de 2-3 ori prețul. Mi se pare o bătaie de joc incredibilă.

Nu este vorba de sume, este vorba de faptul că își bat joc. Oricum este dublu și față de cât era. Am văzut că sunt niște cazuri cu niște zeci de milioane. Eu încă nu sunt în situația asta, dar oricum este mult mai mult față de cât era. Și eu nu consum aberant, niciodată nu am făcut-o. Deși eu am o casă foarte mare.

Pe noi tata, din anii `80, ne-a învățat că… nu pe ideea de economie pentru bani, pe ideea de sustenabilitate. Nicio resursă pe pâmântul ăsta nu este infinită. Deci, trebuie să consumăm cu măsură din toate: din apă, din gaze, din curent. Nu în sensul să stăm în frig și în întuneric, dar că trebuie să consumăm responsabil. Dar una este să consumi responsabil și alta este să își bată ăștia joc. Ca să ce… ca să își ia ei mai multe avioane.”, a mai spus Oana Roman.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.