Oana Roman întâmpină momente critice în ceea ce privește planul sentimental. S-a despărțit de Marius Elisei în urmă cu puțin timp, iar acum încearcă să iasă din această situație cu fruntea sus chiar dacă se simte dărâmată din cauza despărțirii. Acum prioritatea ei este cea mai importantă persoană din viața ei, fiica sa.

În ciuda faptului că se aștepta la acest lucru și că despărțirea dintre ei nu putea fi ocolită, Oana Roman se vede în continuare destul de afectată din cauza acestei situații și se sensibiliează ori de câte ori în discuție vine vorba despre eșecul ei în dragoste. La fel s-a întâmplat și de data aceasta, când Andreea Mantea, în timpul emisiunii în care chiar ea este protagonista, a adus în prim-plan această durere a fiicei lui Petre Roman.

De asemenea, Oana Roman a adus în discuție și motivele care au dus la destrămarea lor. Se pare că, de-a lungul timpului, au întâmpinat mai multe lipsuri ca relație de cuplu, fapt ce a determinat o degradare treptată, dar sigură, a căsniciei lor. Odată ce pasiunea a dispărut, în opinia Oanei Roman, ar fi trebuit să se instaleze respectul și prietenia. Acest lucru nu s-a întâmplat, așa că despărțirea a fost un pas firesc pentru stadiul în care ei se aflau.

Care sunt motivele care au dus la destrămarea dintre Oana Roman și Marius Elisei?

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei. Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman.

Mama Oanei Roman a reprezentat un motiv al despărțirii?

Problemele în cuplu nu sunt recente, ci s-au tot agravat de-a lungul vremii, ajungându-se, la un moment dat, să se depășească o anumită limită. Unul dintre motivele care au dus la tensionarea atmosferii dintre cei doi a reprezentat venirea mamei Oanei în casa lor. Inițial, prezența acesteia nu a reprezentat un impediment, însă, cu timpul, Marius Elisei a simțit un disconfort din cauza faptului că simțea că nu mai are intimitate.

Oana Roman, cu lacrimi în ochi! Vorbește despre motivul real care a dus la despărțirea de Marius Elisei: ”S-a depășit limita”

„Au fost multe discuții de-a lungul timpului. Pe undeva s-a umplut și s-a depășit limita. Pasiune ș iubire cala început nu mai e, după niște ani. Importantă e prietenia, complicitatea, respectul. Când se duc astea e problema. Se rupe nu când nu mai e pasiune, se rupe când nu mai e baza, fondul. Ai cred că într-o relație contează mai mult decât orice. La început e pasiune, dar fundamentul e ăsta. Știu multe cupluri care nu o pasiune din aia nebună, dar se iubesc în sensul că sunt acolo și asta contează foarte mult. Când crezi că doar pasiunea și doar distracția contează, e o problemă. Când ai discuții în ce privesc încrederea și prietenia, acolo e o problemă.”, a mai spus Oana Roman.